Gydevang2allerd
Fakta
Ejendomstype: Kontor
Landsdel: Nordsjælland
Areal: 417 - 834 m2
Pris / m²: DKK 400
Driftsudgifter /m²: DKK 115
Årlig leje: DKK 166.800 - 333.600

Gydevang 2, 1., 3450 Allerød

Fleksible kontorlejemål

Præsentable og fleksible kontorlejemål til attraktiv leje med mulighed for leje at 208 m² lagerplads
gydevang 2 gydevang 2

Lejemålet

To kontorlejemål på hver 417 m² i meget synlig og præsentabel ejendom beliggende i Allerøds attraktive erhvervsområde Borupgård.

Lejemålene er beliggende på 1. sal med egen separat indgang og trappe. Det er muligt at leje de to lejemål i et samlet på ialt 834 m².

Lejemålene er indrettet med større og mindre kontorer, møderum, kantine samt toiletter iht. plantegning i nærværende prospekt.

Den nuværende indretning er foretaget med lette vægge, så det er muligt at få en anden  indretning efter nærmere aftale. Lejemålene udbydes iøvrigt på favorable vilkår.

Det er muligt at leje 208 m² lager i stueetagen.

Lejemålene har eget gasfyr og egen separat el-installation, så al forbrug afregnes direkte med leverandørerne.

Der er kort afstand til Hillerødmotorvejen, til Allerød station og Allerød bymidte.  Kun 50 meter fra ejendommen kører to buslinjer.

Lejemålet udbydes med en startleje på kr. 400 pr. m² det første år.

Beliggenhed

I attraktivt og tidssvarende erhvervsområde udlejes fleksible kontorlokaler i meget præsentabel ejendom med god, synlig beliggenhed.

Området har været anvendt som erhvervsområde siden 1960´erne og er reguleret iht. lokalplan 2-302A for Borupgårds Erhvervsområde. I området må der være både store og små virksomheder med kontor og lettere industri og håndværksvirksomheder. Byrådet søger især at tiltrække virksomheder, der produktionsmæssigt lever op til grundidéen om bæredygtig udvikling.

Området ligger centralt i Nordsjælland omgivet at grønne områder og alligevel kun ca. 2 km fra Allerød station og Allerød bymidte og ligeledes ganske tæt på Hillerød Motorvejen, Isterødvejen og Kongevejen.

Sofie Sommer

Din ansvarlige mægler

Sofie Sommer

Commercial Real Estate Advisor

Ejendomsmægler MDE

Med Sofies omfattende kompetencer inden for erhvervsudlejning og ejendomsmægling, lykkes hun med at forbinde lejere med lejemål, der matcher ønsker og behov.

Hent prospekt

Consent
Consent(Required)