Fakta
Ejendomstype: Kontor
Landsdel: Nordsjælland
Areal: 417 - 834 m2
Pris / m²: DKK 625
Driftsudgifter /m²: DKK 115
Årlig leje: DKK 260.625 - 521.250

Gydevang 2, 1., 3450 Allerød

Fleksible kontorlejemål

Præsentable og fleksible kontorlejemål til attraktiv leje med mulighed for leje at 208 m² lagerplads

Lejemålet

To kontorlejemål på hver 417 m² i meget synlig og præsentabel ejendom beliggende i Allerøds attraktive erhvervsområde Borupgård.

Lejemålene er beliggende på 1. sal med egen separat indgang og trappe. Det er muligt at leje de to lejemål i et samlet på ialt 834 m².

Lejemålene er indrettet med større og mindre kontorer, møderum, kantine samt toiletter iht. plantegning i nærværende prospekt.

Den nuværende indretning er foretaget med lette vægge, så det er muligt at få en anden  indretning efter nærmere aftale. Lejemålene udbydes iøvrigt på favorable vilkår.

Det er muligt at leje 208 m² lager i stueetagen.

Lejemålene har eget gasfyr og egen separat el-installation, så al forbrug afregnes direkte med leverandørerne.

Der er kort afstand til Hillerødmotorvejen, til Allerød station og Allerød bymidte.  Kun 50 meter fra ejendommen kører to buslinjer.

Beliggenhed

I attraktivt og tidssvarende erhvervsområde udlejes fleksible kontorlokaler i meget præsentabel ejendom med god, synlig beliggenhed.

Området har været anvendt som erhvervsområde siden 1960´erne og er reguleret iht. lokalplan 2-302A for Borupgårds Erhvervsområde. I området må der være både store og små virksomheder med kontor og lettere industri og håndværksvirksomheder. Byrådet søger især at tiltrække virksomheder, der produktionsmæssigt lever op til grundidéen om bæredygtig udvikling.

Området ligger centralt i Nordsjælland omgivet at grønne områder og alligevel kun ca. 2 km fra Allerød station og Allerød bymidte og ligeledes ganske tæt på Hillerød Motorvejen, Isterødvejen og Kongevejen.

Thomas Gottlieb erhvervsmægler

Din ansvarlige mægler

Thomas Gottlieb

Commercial Real Estate Advisor, partner,

Ejendomsmægler & Valuar MDE

Thomas er en progressiv og iderig mægler, som ikke går i seng før opgaven er løst. Thomas lever sig ind i opgaven, som sjældent set og han har et hurtigt øje for ethvert potentiale. Thomas har skabt sig et kæmpe netværk i branchen grundet sine 20 års erfaring, men også for Thomas er som han er. Udover at være ivrig, iderig og en arbejdshest er Thomas på alle måder et utroligt behageligt menneske.

Hent prospekt

Consent
Consent(Required)