Fakta
Ejendomstype: Boligudlejningsejendom
Landsdel: København By
Areal: 394 m2
Grundareal: 248 m2

Gyritegade 11, 2100 København Ø

Boligudlejningsejendom med 2 ledige lejligheder

EJENDOMMEN ER SOLGT 2 lejligheder til fri disposition, lejereserve samt 5 egne parkeringspladser

Ejendommen

Ejendommen er opført i 1926 og består af et boligareal på i alt 394 kvm, samt en kælder på 146 kvm. Foran ejendommen er der parkeringspladser til 5 biler.
 
Ejendommen er opført i mursten med tegltag. Ejendommen forsyntes via fjernvarme. 
 
Bagved ejendommen er der en hyggelig gårdhave med cykelparkering. Kælderen anvendes i dag til vaskeri, depotrum samt værksted.
 
To lejligheder til købers disposition
 
Der er i alt 5 boligenheder i forskellig størrelse. Flere af lejlighederne er blevet renoveret de senere år, og alle har eget køkken og bad. To af lejlighederne er ledige for køber: 1. sal th samt 2. sal tv på henholdsvis 137 og 41 kvm.
 
Leje upside på alle lejemål
 
Ejendommen er en såkaldt småhusejendom uden tilbudspligt. Lejen reguleres efter „det lejedes regulerede værdi“, der vurderes at ligge på DKK 1.600 – 1.700 pr. m2 for ejendommen. Dog vil nogle af lejlighederne skulle moderniseres før den maksimale leje kan opkræves. Afkastet vurderes herefter at stige til ca. 3,25 – 3,5 %.
 
Yderligere foto kan rekvireres.
 
Ejendommen har matrikelnr. 5126, Udenbys Klædebo Kvarter.

Området

Ejendommen ligger på grænsen mellem Østerbro og det dynamiske Ydre Nørrebro. De senere år har området været igennem en større udvikling, med bl.a. en række nye metrosationer og grønne områder, som beboerne nyder godt af.

 
Området er unikt med flere 2–etagers ejendomme med pastelfarvede facader, hvilket giver området en helt særlig og charmerende karakter.
 
Området er reguleret af Københavns kommuneplan 2020 (R19.B.3.31) samt lokalplan Vibekevang (292).

Ejendommen er beliggende på den rolige og hyggelige Gyritegade, der sammen med Vibekegade, Hildursgade og Aldersrogade udgør området „Vibekevang“.

Indenfor gåafstand af ejendommen ligger Vibenshus såvel som Skjolds Plads Metrostationer, som begge er en del af den nye metrolinie fra 2019.

Indenfor kort afstand findes der flere forskellige indkøbsmuligheder samt grønne og rekreative områder.

Derudover er der gode til- og frakørsels muligheder til hele Danmark, da man indenfor 1,5 kvm kan nå motorvej E47/E55.

Thomas Gottlieb erhvervsmægler

Din ansvarlige mægler

Thomas Gottlieb

Partner, Commercial Real Estate Advisor

Ejendomsmægler & Valuar MDE

Thomas er en progressiv og iderig mægler, som ikke går i seng før opgaven er løst. Thomas lever sig ind i opgaven, som sjældent set og han har et hurtigt øje for ethvert potentiale. Thomas har skabt sig et kæmpe netværk i branchen grundet sine 20 års erfaring, men også for Thomas er som han er. Udover at være ivrig, iderig og en arbejdshest er Thomas på alle måder et utroligt behageligt menneske.