Fakta
Ejendomstype: Lager & Produktion
Landsdel: Sydjylland
Areal: 10.747 m2

Håndværkervej 23, 7000 Fredericia

Produktions- og lagerlejemål i Fredericia

Udenomsarealet er befæstet med asfalt og benyttes til kørevej og parkering.

Lejemålet

Lejemålets grund er på 39.897 kvm og har et samlet lejeareal på 10.747 kvm. Lejemålet er fordelt med 9.792 kvm lager/produktion og 955 kvm kontor/adm. Ejendommen er opført i 1989 med udvidelse i 1995.

Ejendommen er indrettet til produktions- og lagerejendom samt administration for den nuværende lejer, som har været i ejendommen siden opførelsen. Den nuværende fraflytter Q2/2023 hvorefter lejemålet kan overtages.

Udenomsarealet er befæstet med asfalt og benyttes til kørevej og parkering.

Hovedejendommen fremstår yderst velholdt med en nyere tilbygning til administration.

Derudover er der en række mindre skure og overdækninger.

Ejendommen er indrettet med stor produktions- og lagerhal med 10 porte i niveau, administrationslokaler, kantine samt omklædning. Udlejer oplyser desuden at der er 1.600 amp.

Loftshøjden i produktions- og lagerhallerne er ca. 6,5 m. Der er installeret loftskran, som eventuelt kan overtages fra den nuværende lejer i forbindelse med fraflytningen.

Området

Trekantområdet er Danmarks trafikale knudepunkt og er en af Danmarks mest attraktive business regioner.

I Trekantområdet deler den danske motorvej sig mod nord, syd, øst og vest. Trekantområdets beliggendehed har derfor alle forudsætninger for, at være det naturlige centrum for transport og logistik i Danmark.
Flere transport- og logistikvirksomheder har placeret sig her for at kunne betjene hele Danmark fra én lokation.
Trekantområdet er ligeledes det sted udenfor hovedstadsområdet, der har størst adgang til en velkvalificeret arbejdsstyrke. Der er mere end én million erhvervsaktive indenfor en times pendling.

Området, hvor ejendommen er beliggende, er reguleret af lokalplan nr. 8, der bestemmer at ejendommen må anvendes til industri- og værkstedsvirksomhed samt entreprenør- og oplagsvirksomhed.
For yderligere information henvises til lokalplanen.

Thomas Gottlieb erhvervsmægler

Din ansvarlige mægler

Thomas Gottlieb

Partner, Commercial Real Estate Advisor

Ejendomsmægler & Valuar MDE

Thomas er en progressiv og iderig mægler, som ikke går i seng før opgaven er løst. Thomas lever sig ind i opgaven, som sjældent set og han har et hurtigt øje for ethvert potentiale. Thomas har skabt sig et kæmpe netværk i branchen grundet sine 20 års erfaring, men også for Thomas er som han er. Udover at være ivrig, iderig og en arbejdshest er Thomas på alle måder et utroligt behageligt menneske.