Fakta
Ejendomstype: Projektejendom
Landsdel: Østjylland
Salgspris: DKK 3.000.000
Driftsudgifter: DKK 39.581
Areal: 1.905 m2
Grundareal: 3.097 m2
Brugerejendom

Haldrupvej 2A & 2B, 8700 Horsens

Projektejendom til boligudlejning

Projektejendom beliggende i hyggelig del af Horsens, tæt på fjorden og grønne områder som Søvind Mergelgrav

Ejendommen

Den nuværende ejendom blev opført i 1928 med løbende udvidelser, senest i 1989. Ejendommen bliver i daglig tale om talt som Søvind Mejeri, da den oprindeligt har været en lokal mejeriejendom.

Projektejendommen er beliggende på Haldrupvej 2A og 2B.

Projektejendommen er beliggende på et samlet grundareal på 3.097 m2. De nuværende bygninger udgør et samlet erhvervsareal på 1.873 m2.

På ejendommen er der gode parkeringsforhold.

For området gælder kommuneplan 2017 plannummer 35BO02 og lokalplan Boliger, Ravnebjerget, Søvind plannumer 2015-5. Lokalplan giver mulighed for at etablere boliger i stedet for det nuværende erhverv. Jævnfør gældende lokalplan tillades der en maksimal bebyggelse på 50 % hvilket svarer til 1.905 m2.

Ejendommen er yderst velegnet til etablering af moderne boligenheder på ca. 95 m2 pr. enhed.

Ejendommen har matrikelnr. 5ac, 5e og 5f, Søvind By, Søvind.

Området

Ejendommen er beliggende i Søvind By, som er et kvarter i Horsens Kommune. Området er kendt for at være et dejligt kvarter tæt på Søvind Skole, indkøbsmuligheder, restauranter og sportsfaciliteter i form af Søvindhallen og Søvind Gymnastik og Idrætsforening.

Via bil er Horsens Centrum indenfor ti minutter og Aarhus på 30-40 minutter, hvor en bred vifte af aktiviteter og forretninger servicerer borgerne.

Tæt på ejendommen er der busstoppesteder, som sikrer en nem og hurtig vej videre. Via kort cykeltur er det muligt at nyde havet og de dejlige fjordomgivelser ved Horsens Fjord. Derudover er man tæt på en skøn natur, som f.eks. Søvind Mergelgrav, hvor man kan udforske naturen og dyrelivet.

Michael Lind Olesen Baggrund

Din ansvarlige mægler

Michael Lind Olesen

Senior Commercial Real Estate Advisor, Transactions

Ejendomsmægler & Valuar MDE, MRICS

Med 30 års erfaring indenfor rådgivning, vurdering, køb og salg af erhvervsejendomme, er Michael et stærk ressource, hvis primære målsætning er, at yde kvalificeret og skræddersyet rådgivning til dansk erhvervsliv og private investorer i alle forhold der har med erhvervsejendomme at gøre.

Hent prospekt

Consent
Consent(Required)