Fakta
Ejendomstype: Kontor
Landsdel: København By
Areal: 358 m2

Hedegaardsvej 88, 2300 København S

Kontorlejemål til attraktiv leje

EJENDOMMEN ER UDLEJET. Ledigt kontorlejemål i moderne multibrugerhus 100m fra Metro Station som bringer dig videre til København Centrum og Københavns Lufthavn

Lejemålet

Det moderne lejemål er lyst, effektivt og på 358 m². Det er muligt at få etableret egen indgang til ejendommen direkte fra lejemålet. Der er ventilation hvilket sikrer et godt arbejdsklima.

Lejemålet overtages istandsat efter nærmere aftale, og kan indrettes efter jeres ønske i forhold til storrum, cellekontorer eller en kombination heraf.

Ejendommen som lejemålet er beliggende i er et moderne multibrugerhus med en dynamisk atmosfære og en række topmoderne fællesfaciliteter, der matcher det virksomheder og medarbejdere efterspørger anno 2020. Ejendommen tilbyder virksomhederne en bynær placering samt langsigtede rammer med mulighed for løbende op- og nedskalering i takt med udviklingen.

Ejendommen ligger tæt på en række muligheder indenfor sport- og fritidsaktiviteter.

Ejendommen har en grøn profil med energimærke C.

Fællesfaciliteterne er placeret midt i ejendommens hjerte og inkluderer bl.a. loungeområder, reception, mødecenter, café i imponerende atrium, bad og omklædning, udendørs terrasse og kantineordning.

Mødecenter kan frit  anvendes til interne møder, undervisning samt satillitarbejdspladser til gæster.

Det er muligt at leje parkeringspladser på ejendommen og ellers er der gratis gadeparkering i området. Derudover er det muligt at leje arkivplads samt personlige cykelbokse i kælderen.

Beliggenhed

Ejendommen har en attraktiv beliggenhed ved Amager Strandpark meget tæt på motor-vejsnettet, City, lufthavnen og forskellige uddannelsesinstitutioner. På under 12 min kan man komme til City og det tager kun 20 min at komme til og fra Sverige via Øresundsbroen, hvilket skaber unikke muligheder for virksomhederne.

Indenfor få hundrede meter ligger Femøren samt Kastrup Fort hvilket skaber smukke grønne omgivelser og mulighed for udendørsaktiviteter meget tæt på kontorlokalerne.

Den centrale beliggenhed sikrer en nem og effektiv forbindelse for medarbejdere, kunder og besøgende til virksomhederne. Den centrale placering er desuden med til at tiltrække kvalificeret arbejdskraft til virksomhederne.

Naboerne i ejendommen er bl.a. PostNord, Essilor, Meyers, Sysmex Nordic, CEMBRIT, Teleperformance og FLC Tunnel Group North.

Ejendommen er beliggende i det populære område omkring Amager Strandpark, Tiøren og Femøren. Området er kendetegnet ved at være en blanding af erhvervskvarterer og boligområder hvilket skaber en rolig atmosfære samtidig med det er yderst centralt placeret tæt på Metro, Københavns Lufthavn, Øresundbroen og motorvejsnettet.

Området er bynært og yderst velbeliggende og har de seneste år været igennem en større positiv udvikling, hvilket har skabt fornyet liv og dynamik i området og derved kunnet tiltrække nye unge virksomheder med stort potentiale.

Udover sin centrale placering tilbyder området også smukke seværdigheder som Kastrup Fort og grønne omgivelser som Femøren. Endvidere er der mulighed for en bred palette af udendørs aktiviteter via områders forskellige sportsforeninger.

Thomas Gottlieb erhvervsmægler

Din ansvarlige mægler

Thomas Gottlieb

Partner, Commercial Real Estate Advisor

Ejendomsmægler & Valuar MDE

Thomas er en progressiv og iderig mægler, som ikke går i seng før opgaven er løst. Thomas lever sig ind i opgaven, som sjældent set og han har et hurtigt øje for ethvert potentiale. Thomas har skabt sig et kæmpe netværk i branchen grundet sine 20 års erfaring, men også for Thomas er som han er. Udover at være ivrig, iderig og en arbejdshest er Thomas på alle måder et utroligt behageligt menneske.