Fakta
Ejendomstype: Kontor
Landsdel: København By
Areal: 676 m2

Hedegaardsvej 88, 2300 København S

Indret jeres nye kontor

EJENDOMMEN ER UDLEJET Bynærplacering tæt ved Metro st. og med parkeringsmuligheder

Lejemålet

Lejemålet står i dag råt og kan indrettes sammen med udlejer jf. nærmere aftale. Kontoret er moderne og på 676 m². Lokalet er blevet 3D scannet med forskellige visualiseringer som kan rekvireres og tilgåes nedenfor.

Lejemålet er beliggende i en ejendom med en grøn profil med energimærke C. Ejendommen er et moderne multibrugerhus med en dynamisk atmosfære og en række topmoderne fællesfaciliteter, der matcher det moderne virksomheder efterspørger i dag.

Der er ventilation med køl hvilket sikrer et godt arbejdsklima.

Virksomhederne tilbydes en bynær placering samt langsigtede rammer med mulighed for løbende op- og nedskalering. Fra ejendommens etager er der en smuk udsigt udover området og Øresund.

Fællesfaciliteterne er placeret midt i ejendommens hjerte og inkluderer bl.a. loungeområder, reception, mødecenter, café i imponerende atrium, bad og omklædning, udendørs terrasse og kantineordning.

Mødecenter kan frit anvendes til interne møder, undervisning samt satillitarbejdspladser til gæster.

Det er muligt at leje parkeringspladser på ejendommen ligesom der er gratis gadeparkering i området. Derudover er det muligt at leje arkivplads samt personlige cykelbokse i kælderen.

Beliggenhed

Ejendommen har en attraktiv beliggenhed meget tæt på motor-vejsnettet, City, lufthavnen og forskellige uddannelsesinstitutioner. På under 12 min kan man komme til City og det tager kun 20 min at komme til og fra Sverige via Øresundsbroen, hvilket skaber unikke muligheder for virksomhederne.

Indenfor få hundrede meter ligger Femøren samt Kastrup Fort hvilket skaber smukke grønne omgivelser og mulighed for udendørsaktiviteter meget tæt på kontorlokalerne.

Den centrale beliggenhed sikrer en nem og effektiv forbindelse for medarbejdere, kunder og besøgende til virksomhederne. Den centrale placering er desuden med til at tiltrække kvalificeret arbejdskraft til virksomhederne.

Naboerne i ejendommen er bl.a. PostNord, Essilor, Meyers, Sysmex Nordic, CEMBRIT, Teleperformance og FLC Tunnel Group North.

Området er bynært og yderst velbeliggende og har de seneste år været igennem en større positiv udvikling, hvilket har skabt fornyet liv og dynamik i området og derved kunnet tiltrække nye unge virksomheder med stort potentiale.

Udover sin centrale placering tilbyder området også smukke seværdigheder som Kastrup Fort og grønne omgivelser som Femøren. Endvidere er der mulighed for en bred palette af udendørs aktiviteter via områders forskellige sportsforeninger.

Thomas Gottlieb erhvervsmægler

Din ansvarlige mægler

Thomas Gottlieb

Partner, Commercial Real Estate Advisor

Ejendomsmægler & Valuar MDE

Thomas er en progressiv og iderig mægler, som ikke går i seng før opgaven er løst. Thomas lever sig ind i opgaven, som sjældent set og han har et hurtigt øje for ethvert potentiale. Thomas har skabt sig et kæmpe netværk i branchen grundet sine 20 års erfaring, men også for Thomas er som han er. Udover at være ivrig, iderig og en arbejdshest er Thomas på alle måder et utroligt behageligt menneske.