Fakta
Ejendomstype: Kontor
Landsdel: København By
Areal: 900 m2

Hejrevej 26, 2., 2400 København NV

Spændende kontorlejemål

EJENDOMMEN ER UDLEJET I mulighedernes Nordvest

Beliggenhed

Ejendommen er beliggende i ”Fuglekvarteret” i Københavns Nordvest. Et meget attraktivt område, som i disse år er i gang med en forvandling, hvor ny infrastruktur, investeringer, virksomheder og unge tilflyttere rykker ind i de gamle industri- og arbejderkvarterer.

Nordvest har også fremragende transportmuligheder: Ved Nørrebro Station finder man byens største buslinjer til og fra centrum, og S-togets Ringbane forbinder byen på tværs. Derudover åbner metroen også i 2019, som vil forbinde hele byen som aldrig før.

Frederikssundsvej og Frederiksborgvej giver også hurtig adgang til motorvejsnettet og transport igennem og rundt om København.

Lejemålet

Ejendommen er en ældre, men moderniseret industriejendom, som i dag bruges til undervisning og kontorer for mange forskellige brancher.

I stueetagen er 531 m² og på 2. salen er 760 m². Lejemålene er opdelt i flere lyse storrumskontorer, undervisningslokaler og andre rum i varierende størrelse, samt køkken og toiletfaciliteter.

Der er gode muligheder for at få lokalerne indrettet efter behov, idet lejemålet bliver nyistandsat før indflytningen. Erhvervslejemålet har derfor en sjældent set fleksibilitet, som kan tilpasses netop jeres virksomhed.

Ejendommen har elevator og der er adgang til fælles tagterrasse.

Lejemålene kan lejes samlet eller hver for sig.

Din ansvarlige mægler

Jeff Henriksen

Commercial Real Estate Advisor

Ejendomsmægler MDE

En mere erfaren mægler end Jeff, skal man lede længe efter. Jeff har arbejdet med alle typer af transaktioner, dog med fokus på salg, udlejning, rådgivning, vurderinger og ejendomssøgninger for store danske og internationale virksomheder. Et stærkt netværk i branchen og mangeårige, loyale relationer er Jeff i en nøddeskal.