Fakta
Ejendomstype: Detail
Landsdel: Københavns omegn
Areal: 600 m2

Hovedvejen 11, 2600 Glostrup

Butikslejemål

EJENDOMMEN PÅ HOVEDVEJEN ER UDLEJET

Ejendommen

Denne ejendom som er på små 5.000 m2 ligger perfekt placeret på Hovedvejen i Glostrup, en af de centrale indfaldsveje til København City.

Så mange som 40.000 biler kører hver dag forbi – og det er nemt at komme til fra nord og syd.

Butikslejemålets facade mod Hovedvejen (Roskildevej) er i dobbelt højde, så her er de bedste betingelser for at skabe en unik facade, man ser og lægger mærke til. Med blot få virkemidler kan man sikre sig maksimal eksponering.

Med gode parkeringsforhold på ejendommen og bl.a. en ny Nettobutik i stueplanet, er der særdeles gode forhold for de mange mennesker, der i en travl hverdag prioriterer convenience og fleksibilitet.

Ejendommen ligger tæt på store områder med både privat- og erhvervsbebyggelse i Glostrup – nærheden til mere end 2 mio. indbyggere i Storkøbenhavn, via den stærke infrastruktur med motorvej, tog, S-tog og busser, er en stor fordel.

Følgende virksomheder har fundet området interessant og valgt at placere sig heri: Selecta, Lexmark Danmark, Norriq, Interdan Bil, Icotera, Verisure, Scandic Hotels, Kinnarps, Frisørland, Businessman

Thomas Gottlieb erhvervsmægler

Din ansvarlige mægler

Thomas Gottlieb

Partner, Commercial Real Estate Advisor

Ejendomsmægler & Valuar MDE

Thomas er en progressiv og iderig mægler, som ikke går i seng før opgaven er løst. Thomas lever sig ind i opgaven, som sjældent set og han har et hurtigt øje for ethvert potentiale. Thomas har skabt sig et kæmpe netværk i branchen grundet sine 20 års erfaring, men også for Thomas er som han er. Udover at være ivrig, iderig og en arbejdshest er Thomas på alle måder et utroligt behageligt menneske.