Fakta
Ejendomstype: Lager & Produktion
Landsdel: Vest- og Sydsjælland
Areal: 12.652 m2
Grundareal: 30.083 m2

Industrivej 3A, 4632 Bjæverskov

Lager- og produktionsejendom

EJENDOMMEN ER SOLGT Ejendommen er placeret tæt på Vestmotorvejen

Ejendommen

Ejendommen består af 4 sammenbyggede enheder. Den første blev opført i 1967 og er løbende blevet ombygget. Derudover blev der i 2008 tilbygget med yderligere en lagerhal.
 
Ejendommen er placeret direkte ud mod Vestmotorvejen og er opført i mursten delvist beklædt med metalprofiler med let taghældning. 
 
Den ene del af ejendommen er indrettet med kontor i 2 etager og isolerede haller med ca. 6 m frihøjde. Den anden del af ejendommen har en frihøjde på ca. 8 m og uisolerede haller. 
 
Der er i begge dele af bygningen flere porte, overfladebehandlet samt kørefast betongulv. Der forefindes 2 porte med nedsænkede tilkørselsramper. Ifølge oplysning fra ejer er ejendommen sikret med i alt 6.000 amp., fordelt på 4 x 1.500 transformer stationer. 
 
Ejer oplyser at ejendommens samlede areal er opmålt til 12.652 kvm.
 
Arealerne rundt om bygningerne er asfalteret og flere steder er der anlagt SF-sten. Der er gode parkeringsmuligheder langs den ene gavl af bygningen. Der forefindes et grønt bælte langs skellet til den ene nabo samt foran ejendommen.
 
Ejendommen har tidligere været anvendt til plastproduktion og overtages fri for lejere.
 
Ejendommen er beliggende på matrikel: 20, Bjæverskov By, Bjæverskov.

Området

Ejendommen er beliggende i erhvervsområdet ved Industrivej i Bjæverskov.
 
Området er reguleret ved lokalplan nr. 140 “Erhvervsområde ved Industrivej i Bjæverskov”. Lokalplanen tillader anvendelse til erhvervsformål såsom produktion, lager og værksteder. Ydermere tillades særligt pladskrævende varegrupper.
 
Området tillader en max. bebyggelse på 50 % samt en bygningshøjde på 12,5 meter. 
Derudover tillades skiltning efter godkendelse fra kommunen.
 
Bjæverskov hører til Køge kommune, der er kendt for at kunne tiltrække kvalificeret arbejdskraft. Området har en god infrastruktur med flere busforbindelser og motorvejen beliggende tæt ved.

Din ansvarlige mægler

Henrik Christophersen

Commercial Real Estate Advisor

MIM & MHM

Henrik besidder et skarpt og analytisk hoved og leder altid efter at forløse et potentiale. I løbet af de sidste 20 år har Henrik bevist, at disciplin, professionalisme og et stærkt fokus på relationen mellem parterne er nøglerne til god kundeservice og tilfredse kunder. Henrik beskæftiger sig fortrinsvis med ejendomsrådgivning, søgeopgaver og salg af ejendomme.