Fakta
Ejendomstype: Detail
Landsdel: Østsjælland
Areal: 98 m2

Kirkestræde 23, st. tv., 4600 Køge

Charmerende lokaler i historisk ejendom

EJENDOMMEN ER UDLEJET. Lejemålet er momsfrit og kan anvendes til "alt" lige fra klinik, detail/butik til kontor - driftsudgifter er indeholdt i lejen

Beliggenhed

Ejendommen hvori lejemålet findes, er beliggende i Køge, som en en by i vækst.

En af Danmarkshistoriens største byudviklingsprojekter, håndteret af Køge Kyst, Køge Kommune og Realdania By & Byg, er ved at gennemføre en udvidelse af byen med ny infrastruktur, mere erhverv samt flere detailhandelsbutikker og privatboliger.

Udover Køge Kyst-udvidelsen danner Køge også ramme om opførelsen af Sjællands Universitetshospital højhastighedstog med direkte forbindelse mellem Ringsted-Køge-København, en udvidelse af motorvejen og udvikling af erhvervsområdet Køge Nord.

Lejemålet

Lejemålet er beliggende i Køges chamerende bymidte – med toppede brosten, torvet, Køge Å og de mange gårdhaver som kulise – i et stræde, hvor husene i dag er moderniserede og restaurerede til perfektion.

Med en så central lokation midt i hjertet af Køge får man næppe bedre beliggenhed.

Selve lejemålet er beliggende i stueetagen med et kontor og køkken på 1. sal. Der har tidligere været yogacenter i lejemålet, men anvendelsen kan dog være alt lige fra detail til kontor. Lejemålet er indrettet med et stort lokale, et lille lokale/depot samt toilet i stueetagen og som nævnt køkken og kontor på 1. salen.

Din ansvarlige mægler

Henrik Sørensen

Ejendomsstrateg, Konsulent

Henrik er en specialist inden for fysiske forretninger og rådgivning om erhvervslejemål. Henrik besidder et stort netværk og han er altid dygtig til at gennemskue markedets nuancer. Henrik kan derfor give den helt rigtige rådgivning til ejendomsejere om anvendelse, lejeniveau og lignende udfordringer.