Fakta
Ejendomstype: Detail
Landsdel: Østsjælland
Areal: 98 m2

Kirkestræde 23, st. tv., 4600 Køge

Charmerende lokaler i historisk ejendom

EJENDOMMEN ER UDLEJET. Lejemålet er momsfrit og kan anvendes til "alt" lige fra klinik, detail/butik til kontor - driftsudgifter er indeholdt i lejen

Beliggenhed

Ejendommen hvori lejemålet findes, er beliggende i Køge, som en en by i vækst.

En af Danmarkshistoriens største byudviklingsprojekter, håndteret af Køge Kyst, Køge Kommune og Realdania By & Byg, er ved at gennemføre en udvidelse af byen med ny infrastruktur, mere erhverv samt flere detailhandelsbutikker og privatboliger.

Udover Køge Kyst-udvidelsen danner Køge også ramme om opførelsen af Sjællands Universitetshospital højhastighedstog med direkte forbindelse mellem Ringsted-Køge-København, en udvidelse af motorvejen og udvikling af erhvervsområdet Køge Nord.

Lejemålet

Lejemålet er beliggende i Køges chamerende bymidte – med toppede brosten, torvet, Køge Å og de mange gårdhaver som kulise – i et stræde, hvor husene i dag er moderniserede og restaurerede til perfektion.

Med en så central lokation midt i hjertet af Køge får man næppe bedre beliggenhed.

Selve lejemålet er beliggende i stueetagen med et kontor og køkken på 1. sal. Der har tidligere været yogacenter i lejemålet, men anvendelsen kan dog være alt lige fra detail til kontor. Lejemålet er indrettet med et stort lokale, et lille lokale/depot samt toilet i stueetagen og som nævnt køkken og kontor på 1. salen.

Din ansvarlige mægler

Henrik Sørensen

Ejendomsstrateg, Konsulent

Henrik er en formidabel ejendomsstrateg, og specialist hos Gottlieb+Partners inden for fysiske forretninger og rådgivning om erhvervslejemål.