Fakta
Ejendomstype: Kontor
Landsdel: København By
Areal: 555 m2

Krumtappen 2, 5., 2500 Valby

Kontorlejemål

EJENDOMMEN ER UDLEJET 555 m² i meget velholdt ejendom

Lejemålet

Lejemålet på ialt 555 m² er beliggende i meget velholdt gulstensejendom fra 1988 med gennemlyste og fleksible lejemål med høj udnyttelse af hver kvadratmeter.

Indgangspartiet, som er opført i glas, fører en til fælles hall med sofagruppe og 2 elevatorer.

Ejendommen har desuden fælles nylig renoveret kantine og køl.

Til ejendommen hører grønt gårdmiljø, hvor frokosten kan nydes, når vejret er godt.

Selve lejemålet, som er beliggende på 5. sal, er velholdt i lyse farver og indrettet med storrumskontor, flere mindre kontorer og mødelokaler. Desuden er der køkken med spiserum, 2 toiletgrupper – det ene med handicaptoilet.

Der er gode parkeringsforhold foran ejendommen og generelt rigtig gode offentlige transportmuligheder.

Beliggenhed

Valby er i en rivende udvikling, hvor attraktive bygninger og områder blomstrer op både med beboelses- og kontorejendomme.

Flere og flere bygninger skyder op, hvilket giver et særligt liv til Valby og omeng, der er vokset stødt de seneste år. Området fra Toftegårds Plads og ned til Ny Ellebjerg station og Folehaven har tidligere været synonym med industrivirksomheder, men gennemgår i disse år en forandring med masser af nye beboelsesejendomme og forskellige typer erhverv.

I den nordlige ende af området ligger den tidligere F.L. Smidth-grund, som idag er en bydel med boligere, butikker, erhverv, parkering og grønne pladser. I den sydlige ende ligger det tidligere Grøntorv, som er omdannet til et moderne boligområde.

I området har en række markante virksomheder og offentlige instanser allerede fået adresse.

Fra ejendommen er der heller ikke langt til rekreative områder i både Valbyparken og Søndermarken.

Se hvad vi kan gøre for dig på vores side for udlejning af erhvervsejendomme.

Din ansvarlige mægler

Jeff Henriksen

Commercial Real Estate Advisor

Ejendomsmægler MDE

En mere erfaren mægler end Jeff, skal man lede længe efter. Jeff har arbejdet med alle typer af transaktioner, dog med fokus på salg, udlejning, rådgivning, vurderinger og ejendomssøgninger for store danske og internationale virksomheder. Et stærkt netværk i branchen og mangeårige, loyale relationer er Jeff i en nøddeskal.