Fakta
Ejendomstype: Lager & Produktion
Landsdel: Midtsjælland
Areal: 18.000 m2

Kumlehusvej 1B, 4000 Roskilde

Højloftede lagre

EJENDOMMEN ER UDLEJET

Lagerejendom

Denne fleksible lagerejendom er praktisk placeret midt på Sjælland med rigtig gode tilkørselsforhold uanset, hvor i landet man kommer fra.

Der er også god tilgang til offentlig transport, så personale nemt kan benytte bussen mellem Roskilde og Ringsted, da denne har stoppested lige ude foran ejendommen.

Lagrene, fra 1.000 – 7.174 m2, er fordelt på to bygninger. En bygning med en loftshøjde på 6 – 9 meter og en bygning med en loftshøjde på 8 meter.

Alle lagerenheder har porte med ramper og en gulvkonstruktion, der kan bære op til 5.000 kg/m2.

Der er mulighed for leje af kontor/administrationsbygning, således at drift og administration kan foretages direkte ved lagerbygningerne. I lager- og administrationsbygningerne findes også gode personaleforhold.

Opvarmning sker via kalorifereanlæg.

Udenomsarealerne er befæstet og der er rigeligt med parkering til både lastvogne og personbiler. Området har også gode skiltningsmuligheder.

Tillykke til Bach Gruppen København

Stort tillykke til Bach Gruppen København med en fuldt udlejet logistik-hub. Nedenfor kan du læse mere omkring vores nyhed på området.

Læs nyhed om udlejning

Din ansvarlige mægler

Henrik Sørensen

Ejendomsstrateg, Konsulent

Henrik er en specialist inden for fysiske forretninger og rådgivning om erhvervslejemål. Henrik besidder et stort netværk og han er altid dygtig til at gennemskue markedets nuancer. Henrik kan derfor give den helt rigtige rådgivning til ejendomsejere om anvendelse, lejeniveau og lignende udfordringer.