Fakta
Ejendomstype: Hotel & Restaurant
Landsdel: København By
Areal: 240 m2

Landemærket 7, 1119 København K

Lejemål til restaurant ved Rundetårn

EJENDOMMEN ER UDLEJET Lejemålet er beliggende tæt på Købmagergade og er placeret i en ejendom der er blevet totalistandsat

Lejemålet

Lokalerne står i dag tomme, hvilket giver lejer mulighed for at sætte sit helt eget præg på indretningen og udvikle restauranten i den ønskede retning.

Lejemålet er på i alt 240 m², fordelt på 142 m² restaurant i stueplan og 98 m² i kælderplan. Ejendommen hvor leje-
målet er beliggende har en utrolig central placering midt i København i Rosenborg Kvarteret. Hovedejendommen er fra 1871 og er over flere omgange blevet moderniseret, senest i 2016, så den i dag fremstår nyistandsat og indbydende med en ny facade.

Lokalerne fremstår moderne og lyse med køkken placeret midt i lejemålet, hvilket giver mulighed for en hyggelig og uformel stemning. Den seneste restauratør havde indrettet restauranten med 60 siddepladser indenfor og ca. 30 udenfor.

Lokalerne består af store åbne restaurantlokaler og køkken i stueplanet. I kælderen er der større grovkøkken, køle /fryserum og lagerlokaler.

Der er installeret kundetoiletter, handicaptoilet samt personaletoilet og badefaciliteter.

Seneste restauratør havde en bevilling 24 og åbningstiderne er godkendt til 08:00 – 24:00 af ejerforeningen.

I nærområdet er der ved at blive opført et nyt hotel med 250 værelser, som fremtidig restaurant med fordel kan forsøge at etablere et samarbejde med.

Området

Særdeles velbeliggende lejemål til restaurant i Rosenborg Kvarteret ved hjørnet af Købmagergade, tæt på Rundetårn, Trinitatis Kirke og centrum af København.

Området har de seneste år været under udvikling, herunder opførelse af et nyt hotel med 250 værelser, tæt på lejemålet.

Området byder på en sjælden god blanding af butikker, kulturelle tilbud, seværdigheder og grønne omgivelser hvilket bidrager til områdets attraktivitet hos de mange daglige besøgende i området.

Din ansvarlige mægler

Jeff Henriksen

Commercial Real Estate Advisor

Ejendomsmægler MDE

En mere erfaren mægler end Jeff, skal man lede længe efter. Jeff har arbejdet med alle typer af transaktioner, dog med fokus på salg, udlejning, rådgivning, vurderinger og ejendomssøgninger for store danske og internationale virksomheder. Et stærkt netværk i branchen og mangeårige, loyale relationer er Jeff i en nøddeskal.