Fakta
Ejendomstype: Erhvervsejendom
Landsdel: Københavns omegn
Areal: 350 m2

Løjtegårdsvej 171, 2770 Kastrup

Erhvervslejemål

Velegnet til showroom med lager

Beliggenhed

Ejendommen er beliggende centralt i Tårnby Kommune på Amager omgivet af beboelses såvel som let industri. Adressen er særligt kendetegnet ved at være en del af området omkring Englandsvej, som domineres af især bilforhandlere og andre virksomheder.

Området kan derfor beskrives som et bilområde. Og med god grund.

Ejendommen ligger nemlig ideel placeret til hurtig transport. Med ca. 900 meter til motorvejsnettet og Amagers største færdselsårer, som fører til både Øresundsbroen, Københavns Lufthavn, storcenteret Fields og Københavns centrum, er der rig mulighed for at komme effektivt og hurtigt rundt i regionen.

Lejemålet

Der er tale om en både flot og præsentabel erhvervsejendom med showroom, lager og salgsplads foran selve ejendommen. Ejendommen egner sig derfor særlig godt til eksempelvis billeasing firmaer, håndværkervirksomheder og andre beslægtede erhverv.

Showroom
Ejendommen har et 150m² flot showroom med flisegulv, og store vinduer langs hele gavlen. Showroomet er derfor både lyst og rummeligt, og har desuden et praktisk gæstetoilet tilknyttet showroomet. Der er også et dejlig stort køkken- og personalerum.

Værksted og lager
Ejendommen rummer også 200m² lager med god loftshøjde, som egner sig godt til enten værksted, kontorer eller andre erhvervsaktiviteter. Der er desuden tilknyttet eget toilet.

Foran bygningen er der mulighed for parkering langs gavlen for både kunder og personale.

Thomas Gottlieb erhvervsmægler

Din ansvarlige mægler

Thomas Gottlieb

Commercial Real Estate Advisor, partner,

Ejendomsmægler & Valuar MDE

Thomas er en progressiv og iderig mægler, som ikke går i seng før opgaven er løst. Thomas lever sig ind i opgaven, som sjældent set og han har et hurtigt øje for ethvert potentiale. Thomas har skabt sig et kæmpe netværk i branchen grundet sine 20 års erfaring, men også for Thomas er som han er. Udover at være ivrig, iderig og en arbejdshest er Thomas på alle måder et utroligt behageligt menneske.