Fakta
Ejendomstype: Kontor
Landsdel: København By
Areal: 78 - 170 m2

Løngangstræde 37B, 1468 København K

Helt nyrenoverede kontorlokaler

EJENDOMMEN ER UDLEJET

Beliggenhed

Lejemålene er beliggende i en pæn ejendom i Løngangstræde i centrum af det gamle København.

Ejendommen ligger omringet af Hovedstadens største seværdigheder som Rådhuspladsen, Nationalmuseet, Glyptoteket, Christiansborg og ikke mindst Strøget.

Trods sin meget centrale placering er gaden dog ofte rolig og afslappet med et hyggeligt cafeliv i den ene ende ved Vandkunsten, og hurtig adgang til Vester Voldgade og H.C. Andersens Boulevard i den anden. Lejemålene er beliggende med adgang fra gården.

Fra ejendommen er der hurtig adgang til byens største færdselsårer og offentlige transport, og i sommeren 2019 får området to nye metrostop på Gammel Strand og på Rådhuspladsen, når Cityringen åbner. Der er derfor tale om en yderst attraktiv beliggenhed i hjertet af det gamle København.

Lejemålene

Der er tale om tre lejemål fordelt på tre etager i ejendommen.

Ejendommen er opført i 1804-05, men alle lejemålene er total nyistandsat med køkken, hvidevarer, bad og toilet, delvist termovinduer, el og parket- og plankegulve. Lokalerne fremstår derfor lyse, moderne og funktionelle.

Selve ejendommen er pæn, og har en brostensbelagt gård, som bruges til parkering, samt en lille have med græsplæne. Ejendommen har også elevator, en pæn trappeopgang og elektronisk oversigtsskærm til beboer- information.

St. th.: 2 kontorer, 78 m²
Stuelejemålet rummer en entre og mellemgang og 2 kontorer – begge med flotte parketgulve. Lejemålet er lyst og moderne, og rummer både toilet med brusebad og nyt køkken med hvidevarer.

1. sal, th: 2 kontorer, 85 m²
Lejemålet har en pæn entre, en mellemgang samt to kontorer. Det ene kontor har murstensvæg samt synligt bindingsværk. Dette lejemål er naturligvis også total nyistandsat med køkken, hvidevarer, køle/fryseskab, vaskemaskine, tørretumbler samt toilet med brusebad.

5. sal: 5 kontorer, 170 m²
Øverst i ejendommen er der indrettet et særdeles spændende kontorlejemål med adgang direkte til ejendommens elevator så både personale og gæster hurtigt kan komme op og ned.
Etagen har en flot entre, praktisk storrum med køkken, som indeholder alle hvidevarer, og i alt fem kontorer i varierende størrelser – hvoraf flere har skråvægge og flotte, synlige bjælker. Lejemålet har også et toilet med brus med fritlagte bjælker og flotte detaljer.

Alt i alt er der tale om tre moderne lejemål i Københavns historiske centrum.

Energimærke: D

Din ansvarlige mægler

Jeff Henriksen

Commercial Real Estate Advisor

Ejendomsmægler MDE

En mere erfaren mægler end Jeff, skal man lede længe efter. Jeff har arbejdet med alle typer af transaktioner, dog med fokus på salg, udlejning, rådgivning, vurderinger og ejendomssøgninger for store danske og internationale virksomheder. Et stærkt netværk i branchen og mangeårige, loyale relationer er Jeff i en nøddeskal.