Fakta
Ejendomstype: Kontor
Landsdel: Københavns omegn
Areal: 373 m2

Lyskær 13B, 2730 Herlev

Åben & Lys kontorejendom

EJENDOMMEN PÅ LYSKÆR ER UDLEJET

Lejemålet

Kontorlejemålet er et  fremlejemål på første sal  på 373 kvadratmeter. Det fordeler sig på åbne, sammenhængende storrumskontorer samt mindre kontorer, hvor man kan trække sig tilbage og arbejde i rolige, fortrolige rammer. Til kontorarealet hører også flere mødelokaler, ganske praktisk af varierende størrelse.

I kontorlejemålet er der tænkt over at skabe god akustik, så mange reelt kan arbejde sammen side om side. Overalt er der støjdæmpende gulvtæpper, ligesom her også er monteret akustiklofter, som begge bidrager til det gode arbejdsklima.

Til lejemålet hører 30 p-pladser, som dog deles med den anden fremlejetager på etagen.

Ejendommen

Ejendommen er opført i 1957 og har gennemgået en grundig ombygning i 1984. Den gule murstens-facade brydes af en karré af kvadratiske vinduer, der både oppe og nede sikrer et dejligt lysindfald. Det er ubetinget en god oplevelse, at der er vinduer til alle sider af lejemålet.

Ved indgangen til lejemålet er der opført glasoverdækning med zinkinddækninger. Det giver en præsentabel velkomst til ejendommen og signalerer tydeligt, hvor indgangen reelt er.

Ejendommens mange vinduer er et absolut plus ved ejendommen, for dagslyset og selv den mindste smule solskin brager indenfor og skaber et lyst, lækkert miljø. Og ganske praktisk har man desuden placeret lysskakter i taget, så man også fra oven er sikret et fantastisk lysindfald.

Med et samlet areal for hele ejendommen på 3.591 kvadratmeter er ejendommen også domicil og adresse for en række andre virksomheder bl.a. espressofirma, elektrikerfirma og grafisk virksomhed.

Ejendommens energimærke: D

Din ansvarlige mægler

Jeff Henriksen

Commercial Real Estate Advisor

Ejendomsmægler MDE

En mere erfaren mægler end Jeff, skal man lede længe efter. Jeff har arbejdet med alle typer af transaktioner, dog med fokus på salg, udlejning, rådgivning, vurderinger og ejendomssøgninger for store danske og internationale virksomheder. Et stærkt netværk i branchen og mangeårige, loyale relationer er Jeff i en nøddeskal.