Fakta
Ejendomstype: Erhvervsejendom
Landsdel: Københavns omegn
Areal: 513 m2
Grundareal: 1.462 m2

Magle Allé 7-9, 2770 Kastrup

Ejendom med værksted og lager

EJENDOMMEN ER SOLGT Beliggende i Tårnby tæt på Amager Landevej

Ejendommen

Ejendommen, som er beliggende på to matrikler er oprindeligt opført med en bygning fra 1928. Senere er der kommet flere bygninger til i henholdsvis 1963, 1968, 1990 og i 2009. 

Ejendommen er opført i henholdsvis pudsede mursten og letbeton, samt alu facadeprofiler alt malet i samme grå farve. Termovinduer og tag med tagpap. Der er rulleporte til lagrene/garagerne.  

Den del af ejendomme der kan opvarmes har naturgasfyr.

Ejendommen består af „hovedhus“, som udlejes til  kontor samt yderligere bygninger, som udlejes til  værksted, lager, garage og musikøvelokale. 

Hele ejendommen er beliggende på en grund med en samlet grundstørrelse på 1.462 m². Ejendommens parkerings- og gangarealer er belagt med SF-sten og grus.

Indkørslen til værkstederne er aflåst med gitterlåge.

Ejendommen er udlejet til forskellige lejere til kontor, værksted og lager – se lejerliste med yderligere oplysninger på side 5. 

Der er p.t. et værksted på ca. 65 m² plus mindre lager ledigt for køber. Værkstedet har to pladser – den ene med lift.

Ejendommen er fordelt over 2 matrikler: 11o og 11p Maglebylille By, Tårnby.

Beliggenhed

Ejendommen er beliggende i Tårnby på sidevej til Amager Landevej og med lufthavnsarealet som nabo. 

Tårnby kommune er forstadskommune til Københavns og hører til Region Hovedstaden. Der er ca. 43.000 indbyggere i kommunen.

Udover Københavns Lufthavn er området præget af lettere industri på den ene side af Amager Landevej og parcelhuskvarterer på den anden side.

Området ligger også tæt på rekreative områder og præget af landlig idyl.

Der er kort afstand til motorvej E20, som søger for, at man hurtigt er enten i Københavns centrum eller på vej til det øvrige Sjælland m.m. 

Ligeledes er der ganske kort afstand til Tårnby Station, hvor Øresundstoget kører til både Helsingør, Nordsjælland og til Sverige.

Din ansvarlige mægler

Jeff Henriksen

Commercial Real Estate Advisor

Ejendomsmægler MDE

En mere erfaren mægler end Jeff, skal man lede længe efter. Jeff har arbejdet med alle typer af transaktioner, dog med fokus på salg, udlejning, rådgivning, vurderinger og ejendomssøgninger for store danske og internationale virksomheder. Et stærkt netværk i branchen og mangeårige, loyale relationer er Jeff i en nøddeskal.