Fakta
Ejendomstype: Detail
Landsdel: Østsjælland
Salgspris: DKK 72.000.000
Driftsudgifter: DKK 833.202
Afkast: 8.1 %
Areal: 3.666 m2

Marksvinget 19, 4600 Køge

Veldrevet butikscenter i Køge

Centret er meget populært og fuldt udlejet

Ejendommen

Ejendommen er en ejerlejlighed (ejerlejlighed nr. 1), der er opdelt i 14 separate erhvervslejemål fordelt på detail, personlig pleje og convenience.

Ejendommen er opført i 1966 og ombygget samt moderniseret i 2011. Ejendommen er opført i en etage i mursten og har tag af tagpap med lille hældning. Gangarealet rundt om ejendommen er belagt med Holmegårdssten. Der er gratis parkeringspladser ude foran centret.

Centret, som ejendommen udgør, er meget populært i byen og fungerer som det foretrukne indkøbssted for de mange omkringliggende boligejendomme og parcelhuse.
Ejendommens lejebærende areal er fordelt med 55 % på detail, 18 % på personlig pleje og 27 % indenfor convenience (kiosk, hæveautomat, bager mm.).

Ejendommen er veldrevet samt fuldt udlejet. Der har ikke været tomgang af betydning indenfor de seneste år, da centret er populært og eftertragtet.

Beliggenhed

Ejendommen udgør det populære Boholte Center beliggende 1,5 km fra Køge bymidte. Boholte Center ligger i et område med mange beboelsesejendomme og et stort parcelhuskvarter i Køge Kommune.

Køge Kommune har ca. 60.000 indbyggere og er en kommune, hvor man kan leve sit liv, hele livet. Kommunen rummer alle muligheder for at bo, leve og arbejde uanset alder.

Køge har været kendt som en stærk og traditionsrig kommune, med store industrivirksomheder, som har haft stor indflydelse på kommunes udvikling. Det gør de stadig, men samtidig er der en kraftig vækst indenfor service, handel, transport og logistik.

Generelt er Køge kommune i fuld gang med en større udvikling med bl.a. nyt hovedsygehus, ny jernbane, Campus Køge og udvikling af nyt byomrøde i Køge Kyst.

Thomas Gottlieb erhvervsmægler

Din ansvarlige mægler

Thomas Gottlieb

Partner, Commercial Real Estate Advisor

Ejendomsmægler & Valuar MDE

Thomas er en progressiv og iderig mægler, som ikke går i seng før opgaven er løst. Thomas lever sig ind i opgaven, som sjældent set og han har et hurtigt øje for ethvert potentiale. Thomas har skabt sig et kæmpe netværk i branchen grundet sine 20 års erfaring, men også for Thomas er som han er. Udover at være ivrig, iderig og en arbejdshest er Thomas på alle måder et utroligt behageligt menneske.

Hent prospekt

Consent
Consent(Required)
Jeg er ikke en robot