Fakta
Ejendomstype: Detail
Landsdel: Østsjælland
Areal: 303 m2
Pris / m²: DKK 1.500
Driftsudgifter /m²: DKK 172
Årlig leje: DKK 454.500

Marksvinget 19, 4600 Køge

Ledigt butikslokale i Køge

Ledigt butikslokale velegnet til cafe, bager mm.

Lejemålet

Lejemålet er på 303 kvm og omfatter et flot butikslokale samt et velindrettet produktionslokale. De to lokaler er direkte forbundet med hinanden.

Butikslokalet er indrettet i en eksklusiv og moderne nordisk stil med elegante fliser samt en stor og imponerende betjeningsdisk, der repræsenterer vareudvalget på bedste vis.

Baglokalet er et komplet indrettet produktionslokale, der tidligere har været anvendt til bageri, men catering med udsalg, slagterdelikatesse og lignende fødevareproduktion er også oplagte nye lejere.

Medfølgende inventarliste sparer dig for opstartsomkostninger

Det medfølgende inventar omfatter bl.a.:
2 x kølerum, 2 x fryserum, 2 x Danbake ovne, raskeskabe, 1 x Bjørn røremaskine, 1 x dejælter, blødgøringsanlæg, professionel opvaskemaskine, rullebord samt ikke mindst et komplet indrettet butikslokale.

Lejemålet har en attraktiv beliggenhed i centret samt et facadevindue der giver god synlighed mod centrets mange handlende gæster. Naboerne til lejemålet er Apoteket og Fakta.

Der er mulighed for skiltning ved lejemålet i centret samt på en pylon.

Centret har 120 gratis parkeringspladser med niveaufri adgang til butikkerne, der kan anvendes frit af såvel kunder som medarbejdere.

Beliggenhed

Boholte Center ligger tæt ved Køge centrum med kort afstand til både motorvej og offentlig transport.

Lejemålet har en yderst god placering i centret, da man ligger godt i forhold til skiltning og parkering samt er nabo til apoteket og Fakta.

Forretningerne i centret nyder godt af det store lokale kundeopland. Derudover er beliggenheden kendt for, at kunne
tiltrække kvalificeret arbejdskraft til forretningerne i centret, der bl.a. omfatter Netto, fitness, frisør, bodega, blomsterhandler, wellness butik, negle- og beautysalon, pizzaria og en kiosk.

Thomas Gottlieb erhvervsmægler

Din ansvarlige mægler

Thomas Gottlieb

Partner, Commercial Real Estate Advisor

Ejendomsmægler & Valuar MDE

Thomas er en progressiv og iderig mægler, som ikke går i seng før opgaven er løst. Thomas lever sig ind i opgaven, som sjældent set og han har et hurtigt øje for ethvert potentiale. Thomas har skabt sig et kæmpe netværk i branchen grundet sine 20 års erfaring, men også for Thomas er som han er. Udover at være ivrig, iderig og en arbejdshest er Thomas på alle måder et utroligt behageligt menneske.

Hent prospekt

Consent
Consent(Required)
Jeg er ikke en robot