Fakta
Ejendomstype: Kontor
Landsdel: København By
Areal: 489 m2

Middelfartgade 15, 2. sal, 2100 København

Kontorlejemål tæt på Nordhavn Station

EJENDOMMEN ER UDLEJET. Velbeliggende kontorlejemål tæt på Metro og S-tog på Østerbro - adgang til fælles tagterrasse

Lejemålet

Lejemålet er beliggende på 2. sal med udsigt til gaden og de grønne arealer på bagsiden af ejendommen. Der er adgang  fra Middelfartgade via trappe og elevator. Selve lejemålet er indrettet med flere kontorer i varierende størrelser, toiletter og køkken.

Det lejede omfatter 489 kvm fordelt på 457 kvm på 2. sal og 32 kvm i kælderen. Arealet på 2. sal består af 10 kontorer, 1 frokoststue / mødelokale, 1 tekøkken, receptionsområde, toiletter til herre og damer med bad samt et print / kopi rum. I kælderen er arkivrum.

Lejemålet har pæne og vedligeholdte trægulve for hele kontorarealet.

Via bagtrappen er der adgang til ejendommens fælles tagterrasse med havudsigt.

Der er mulighed for at leje en p-plads i ejendommens gård samt yderligere pladser ved anden tæt beliggende ejendom.

Af andre lejere i nærområdet omkring lejemålet er virksomheder indenfor brancherne Revision, Advokater, Reklamebranchen, Autoforhandler, Værksted og Finanssektoren m.fl.

 

Området

Særdeles velbeliggende kontorlejemål i roligt område på Østerbro tæt ved Nordhavn Station. Området er en del af kvarteret omkring Østre Gasværk, som er blevet udviklet de seneste år.

I de kommende år vil der omkring det gamle gasværk ske en fortsat byudvikling med nye almene og private boliger, en ny skøjtehal, et fælles parkeringsanlæg og offentlig tilgængelige grønne områder.

Området giver virksomhederne mulighed for at tiltrække kvalificeret arbejdskraft ligesom det er et populært område at arbejde i. Placeringen er ugeneret af byggestøj og gener i området, men giver samtidig synergimuligheder med Nordhavn kvarteret, der videreudvikles de kommende år med målet om at kunne rumme 40.000 beboere og 40.000 arbejdspladser.

Beliggenhed

Ejendommen, hvori lejemålet er beliggende, er blot få minutters gang fra Metro stationen Poul Henningens Plads og Nordhavn Station.

Via Strandboulevarden er der gode til- og frakørsels forhold for besøgende i bil med direkte adgang til Helsingørmotorvejen og Motorring 3 indenfor 2,5 km.

Fra lejemålet og den fælles tagterrasse er der en flot udsigt udover grønne arealer, Svanemølle Værket samt havnen.

Din ansvarlige mægler

Henrik Sørensen

Ejendomsstrateg, Konsulent

Henrik er en specialist inden for fysiske forretninger og rådgivning om erhvervslejemål. Henrik besidder et stort netværk og han er altid dygtig til at gennemskue markedets nuancer. Henrik kan derfor give den helt rigtige rådgivning til ejendomsejere om anvendelse, lejeniveau og lignende udfordringer.