Fakta
Ejendomstype: Kontor
Landsdel: København By
Areal: 85 - 1.147 m2

Otto Mønsteds Gade 3-5, 1571 København V

Lyse, effektive kontorlejemål

EJENDOMMEN ER UDLEJET Momsfrie kontorlokaler tæt på havnekanten

Lejemålene

Ejendommen rummer i alt ca. 3.500 m² og der udbydes 2 ledige lejemål i hhv. stueetagen på 426 m² og 2. salen på 636 m². Begge lejemål er fuldstændig istandsatte i en flot indretning, men kan tilrettes kommende lejeres behov efter nærmere aftale med udlejer.

Lejemålene er momsfrie, hvilket skaber en fordel for de virksomheder, der ikke kan trække momsen fra.

I lejemålene indgår en lang række fordele der, foruden den gode placering, indeholder bl.a. ventilationsanlæg, fælles kantine og et stort mødelokale, der er udstyret med en storskærm, PC og kamera. Der er yderligere tre mødelokaler, som ligeledes er udstyret med en storskærm. Alle mødelokaler kan frit benyttes af lejer.

Lejemålene har et godt lyst udtryk og lever op til de krav, som stilles af både medarbejdere og arbejdsgivere. Ejendommen har et hyggeligt gårdmiljø med tilhørende cykelparkering.

Lejer tilbydes efter behov ekstra services af udlejer, som blandt andet tæller bemandet reception, posthåndtering, rengøring, madordning m.m.

Ikke langt fra ejendommen findes flere parkeringshuse.

Beliggenhed

Ejendommen er placeret tæt på havneløbet omkring Københavns Havn. Et blandet bolig og erhvervskvarter, som de seneste ti år er blevet et populært valg for virksomheder.

Området har Glyptotekets frodige og grønne oase som nabo samt kulturens højborg Tivoli. Det rige og rolige liv ved havnen skaber en fornemmelse af frihed, når dagens pauser skal nydes.

Her er kort afstand til både Hovedbanegården og Rådhuspladsen. Det er den ideelle beliggenhed for pendlere, der kan tage bussen, toget til Hovedbanegården, og tage den 5 min. korte og friske gåtur til kontoret. Der er naturligvis også samme mulighed med Metro til Rådhuspladsen.

Havnebadet kan om sommeren give anledning til en badetur før, under eller efter arbejde og skabe nogle skønne rammer for sociale stunder med sine kollegaer.

Vejnettet sikrer også nemme betingelser for bilister og cyklister, hvor H.C Andersens Boulevard agerer
knudepunkt for trafikkens mange koordinater fra Amager og på Sjælland.

Se mere om udlejning af ejendomme til erhverv på vores side for udlejning af erhvervsejendomme.

Din ansvarlige mægler

Jeff Henriksen

Commercial Real Estate Advisor

Ejendomsmægler MDE

En mere erfaren mægler end Jeff, skal man lede længe efter. Jeff har arbejdet med alle typer af transaktioner, dog med fokus på salg, udlejning, rådgivning, vurderinger og ejendomssøgninger for store danske og internationale virksomheder. Et stærkt netværk i branchen og mangeårige, loyale relationer er Jeff i en nøddeskal.