Dji 0296
Fakta
Ejendomstype: Boligudlejningsejendom
Landsdel: Nordsjælland
Salgspris: DKK 9.700.000
Driftsudgifter: DKK 426.625
Afkast: 4.4 %
Areal: 590 m2
Grundareal: 995 m2

Pontoppidansvej 24-26, 3000 Helsingør

Boligudlejningsejendom

Ejendommen ligger tæt ved Helsingør bymidte
Dsc02243 Dji 0296 Dji 0297 Dsc02178 Dsc02175 Dsc02220 Dji 0309

Området

Ejendommen ligger i Helsingør, en charmerende by i det nordlige Sjælland. Vejen er en stille boligvej beliggende i et attraktivt boligområde. Området er præget af villa- og etageejendomme med grønne områder, der skaber en fredelig og hyggelig atmosfære.

Helsingør er en historisk havneby, som tiltrækker en del turisme omkring Kronborg om sommeren, hvilket er med til at give byen liv.
Helsingørs charmerende gamle by har brostensbelagte gader og farverige huse, hvor der er masser af muligheder for shopping og spisning.

Der er flere dagligvarebutikker og supermarkeder inden for kort afstand. Ligeledes er der også flere skoler og daginstitutioner i området. Der er gode transportforbindelser, herunder bus- og togforbindelser, der giver nem adgang til resten af Helsingør og København.

Ejendommen

Boligudlejningsejendom på i alt 971 m², ekskl. kælder på 316 m2. Ejendommen har et grundareal på 995 m2. Ejendommen er oprindeligt opført i 1936.

Ejendommen er en etageejendom og indeholder 10 beboelsesenheder. Boligenhederne fremkommer i to størrelser, otte enheder på 55 m2 og 2 enheder på 75 m2.

Ejendommen er opført i røde mursten og rødt tegltag. Ejendommen er opvarmet med centralvarme, der anvender fyringsgasolie. Ligeledes er der en mindre parkeringsplads tilhørerende ejendommen.

Ejendommen er fuldt udlejet. Der er en mindre lejereserve i ejendommen.

Lejlighederne fremstår i mellem god stand med trægulve og hvide vægge. Alle lejligheder har eget bad og toilet.

Ejendommen har en tilhørerende have som er omgivet af grønne buske, der er med til at gøre haven mere privat.

Kælderen bruges idag til opbevaring af diverse effekter.

Der er tilbudspligt på ejendommen. Ejendommen er ligeledes tilmeldt GI. og
omfattet af en lokalplan.

Thomas Gottlieb erhvervsmægler

Din ansvarlige mægler

Thomas Gottlieb

Partner, Commercial Real Estate Advisor

Ejendomsmægler & Valuar MDE

Thomas er en progressiv og iderig mægler, som ikke går i seng før opgaven er løst. Thomas lever sig ind i opgaven, som sjældent set og han har et hurtigt øje for ethvert potentiale. Thomas har skabt sig et kæmpe netværk i branchen grundet sine 20 års erfaring, men også for Thomas er som han er. Udover at være ivrig, iderig og en arbejdshest er Thomas på alle måder et utroligt behageligt menneske.

Hent prospekt

Consent
Consent(Required)
Jeg er ikke en robot