Fakta
Ejendomstype: Detail
Landsdel: København By
Areal: 416 m2

Robert Jacobsens Vej 70A, St., 2300 København S

Butik - Showroom - Kontor

Lækkert lokale i den prisbelønnede ejendom 8TALLET

Lejemålet

Lejemålet er beliggende i den spektakulære og prisbelønnede ejendom tegnet af Bjarke Ingels.

Butikslejemålet er på 416 m² og kan også anvendes til kontor.

Lejemålet har næsten 4 meter til loftet og fremstår i øvrigt moderne med facadevinduer fra gulv til loft, hvide vægge og flotte trægulve.

Lejemålet har meget fleksible indretningsmuligheder. Idag er lejemålet indrettet med meget stort salgslokale/storrumskontor og mindre lokaler til eksempelvis møderum. Desuden er der køkken med spiseplads, print- og depotrum samt toiletrum.

Facadepartiet strækker sig rung om hjørnet og ind mod ejendommens midte, hvor beboere og andre passerer forbi. Det er derfor en lejemål med stor eksponering.

Der er køling i lejemålet.

Alt i alt et rigtig flot, lyst og lækkert lejemål i en ejendom, der udover at have 476 boliger også har en flot cafe, tøj- og interiørbutik, ejendomsmægler og flere andre erhvervslejere.

Der er mulighed for parkering på gaden og i Robert Jacobsens P-hus, som er beliggende lige på den anden side af vejen.

Endelig er der rimelig kort vej til både Metro og bus.

Beliggenhed

Butikslejemål i den flotte og prisbelønnede ejendom tegnet af Bjarke Ingels beliggende i Ørestad syd.

Hele Ørestad, som er Københavns nyere bydel, har idag ca. 15.500 indbyggere. Bydelen er præget af flotte, moderne ejendomme til både bolig- og erhvervsbenyttelse.

Ørestad har en omfattende trafikinfrastruktur, som ud over metroen, der forbinder området med resten af hovedstadsområdet, omfatter Øresundsbanen, Københavns Lufthavn og Øresundsforbindelsen. Turen til Københavns Hovedbanegård kan derfor gøres på 7 minutter og i løbet af blot 29 minutter er toget i Malmø centrum.

Endelig byder området på skønne naturoplevelser  i form af Amager Fælled.

Din ansvarlige mægler

Henrik Sørensen

Ejendomsstrateg, Konsulent

Henrik er en specialist inden for fysiske forretninger og rådgivning om erhvervslejemål. Henrik besidder et stort netværk og han er altid dygtig til at gennemskue markedets nuancer. Henrik kan derfor give den helt rigtige rådgivning til ejendomsejere om anvendelse, lejeniveau og lignende udfordringer.