Fakta
Ejendomstype: Boligudlejningsejendom
Landsdel: København By
Areal: 1.152 m2
Grundareal: 236 m2

Rørholmsgade 6, 1352 København K

Boligudlejningsejendom med lejereserve

EJENDOMMEN ER SOLGT Denne ejendom på Rørholmsgade er solgt af Gottlieb+Partners. EJENDOMMEN PÅ RØRHOLMSGADE ER SOLGT
Ejendomsstrategi - Gottlieb+Partners strategisk ejendomsoptimering

Beliggenhed

Denne velbeliggende ejendom er en blandet bolig- og erhvervsejendom, der har været i den samme families eje siden opførelsen i 1883.
 
Ejendommen er beliggende på en af sidegaderne tæt på Søerne, Østre Anlæg, Botanisk Have, Rosenborg Slot med Kongens Have og hele det gamle København i gåafstand.
 
Lige om hjørnet er den eftertragtede Nansensgade og Torvehallerne med mange hyggelige cafeer, restauranter og specialbutikker.
 
Rørholmsgade er også kendt som ”Kunstnergaden Rørholmsgade” – et fællesskab af selvstændige kunstnere med værksteder, atelier og gallerier – i alt 25 individuelle kunstnere i et unikt miljø med både veletablerede og nye kunstnere. Læs eventuelt mere på www.roerholmsgade.com.
 
Kvarteret er et af de mere mondæne kvarterer i København K og gadens ejendomme fremstår præsentable og harmoniske – et rart og yderst attraktivt sted at bosætte sig.
 
Gaden er ensrettet og der er gode parkeringsmuligheder både i Rørholmsgade og på de omkringliggende gader.

Ejendommen

Ejendommen, der er opført i 1883, fremstår som en tidstypisk klassisk ejendom med mondæn facade opført i pudsede mursten og dannebrogsvinduer, som alle er udskiftet i 80´erne.
 
Ejendommen opvarmes med fjernvarme.
 
Ejendommen deler baggård med de øvrige ejendomme og indeholder et grønt areal, tørrepladser, cykelparkering og mulighed for mange typer af fællesaktiviteter.
 
Ejendommen består af en opgang med 12 boliglejemål og 2 erhvervslejemål, hvorfor der IKKE er tilbudspligt til lejerne.
 
De to erhvervslejemål er beliggende i den høje kælder og er i dag udlejet til to gallerier. Den ene af erhvervslejerne har opsagt lejemålet, men flere potentielle kunstnere står klar i kulissen til at overtage lejemålet. Erhvervslejen vurderes at være markedskonform med et vist lejepotentiale.
 
Ejendommens øvrige 12 lejligheder fordeler sig fra stueetagen til 5. sal og er gennemsnitlig 4-værelses lejeboliger på 78 m².  Dog er 5 sals lejlighederne på hhv. 60 og 70 m² med skrå vægge. 5. sals lejligheden på 
60 m² har mulighed for at forøge arealet med ca. 10 m² fra tørreloftet, som ikke benyttes mere.
 
Alle lejeboligerne vurderes til at have et betydeligt lejepotentiale ved gennemgribende istandsættelse og herefter udlejning jf. BRL § 5, stk. 2 (det lejedes værdi). Boligernes stand varierer, men er hovedsageligt umoderniserede, og enkelte lejere har valgt at istandsætte køkkener for egen regning.
 
Alle lejligheder har pulterrum i kælderen, som er beliggende under erhvervslejemålene.

Ejendommen er energimærket D.

Rasmus Engel - erhvervsmægler

Din ansvarlige mægler

Rasmus Engel

Commercial Real Estate Advisor

Cand.Merc.FSM

Rasmus sikrer vores kunder et dagligt fokus, i tæt samarbejde med virksomhedens øvrige team, via sin dynamiske tilgang til udlejning og investeringsejendomme. Hans spidskompetencer er beregninger, rentabilitet, business cases, kommunikation & markedsføring.