Fakta
Ejendomstype: Andre
Landsdel: Københavns omegn
Areal: 104 m2

Sankt Knuds Vej 6, stuen, 1903 Frederiksberg C

8 Garager til salg

EJENDOMMEN ER SOLGT Erhvervslejlighed udlagt til 8 garager med central placering på Frederiksberg

Området

Sankt Knuds Vej ligger i Frederiksberg kommune, der er omkranset af København og er Danmarks tættest befolkede kommune med over 100.000 indbyggere. 

Der er registreret mere end 24.200 biler til privatkørsel i kommunen hvilket historisk er steget med 9 % om året. Der tilstrømmer  dagligt næsten 30.000 biler til kommunen i forbindelse med arbejde og andre ærinder – de seneste 5 år er denne tilstrømning steget med 2,7 %. I samme periode har man nedlagt en række offentlige parkeringspladser i København og Frederiksberg. 

Denne udvikling betyder at efterspørgslen på privatparkering i området er stor og stødt stigende, da der ikke forventes en væsentlig stigning i udbuddet.
 

Beliggenhed

Beliggenheden er central på Frederiksberg hvilket betyder, at Forum og Frederiksberg Centret ligger tæt på garagerne. Området er tæt befolket uden nævneværdige muligheder for reserveret parkering. Derudover ligger der også en række forskellige virksomheder og hoteller tæt på garagerne, der også vil være målgruppe for efterspurgte reserverede parkeringspladser.

Med kun 100 meter til Gammel Kongevej har dette garageanlæg på Sankt Knuds Vej 6 den perfekte beliggenhed for byens pladshungrende bilister.

Derudover er der planlagt forskellige byggearbejder i området de kommende år hvilket også vil give en række muligheder i forhold til forhøjet efterspørgsel på reserverede parkeringspladser.
 

Ejendommen

Behovet for parkeringspladser har nok aldrig værre større end det er nu. 

Alene i perioden 2008-2019 steg antallet af biler i København med 31 %. Mens politikkerne har gjort sit for at forbedre infrastrukturen, så har det knebet med at få antallet af parkeringspladserne med.

Ejerlejligheden, som er opdelt i 8 garager ligger diskret inde i en gård, og er derfor en perfekt opbevaringsmulighed for f.eks. håndværkere med dyrt værktøj i bilen eller for feinschmeckeren med sit samlerobjekt. 

Ejerlejligheden der huser 8 garager er på i alt 104 m2 og er opført i 1867 i bindingsværk og tagpap på taget.

Ejendommen fremstår i pæn vedligeholdesmæssig stand med en forventelig lejereserve.

Matrikelnummeret er 22ø FREDERIKSBERG, ejerlejligheds nummer 7.

Din ansvarlige mægler

Henrik Sørensen

Ejendomsstrateg, Konsulent

Henrik er en formidabel ejendomsstrateg, og specialist hos Gottlieb+Partners inden for fysiske forretninger og rådgivning om erhvervslejemål.