Dji 0346
Fakta
Ejendomstype: Erhvervsejendom
Landsdel: Københavns omegn
Areal: 31 - 912 m2
Pris / m²: Fra DKK 2.700
Årlig leje: DKK 108.000 - 350.000

Skodsborg Strandvej 127, behandlerfællesskab, 2942 Skodsborg

Behandlerrum fra 40 kvm

beliggende i Skodsborg Østbygning med havudsigt
Dsc01125 Dsc01160 Dji 0338 Dsc01138 Dsc01141 Dsc01145 Dsc01122

Behandlerrum til leje

Lejemålene udlejes som behandlerrum fra 31 m2 , og er beliggende på 1. sal i en del af den ikoniske ejendom, der gennem mange år har huset Kurhotel Skodsborg.

Lejemålene har tidligere være benyttet til privathospital og omfatter idag 23 lokaler i forskellige størrelser. Lokalerne er yderst velegnet til behandlerrum, sengerum,
kontorer, mødelokaler og frokoststue. Hovedparten af lokalerne har eget toilet og bad. Lejemålene overtages nyistandsatte.

Adgangen til lejemålene er via den præsentable trappe, hvor der ligeledes er elevator.

De øvrige aktiviteter i ejendommen er alt fra privat sundhedsklinik, fysioterapi, fitness, SPA, café, restaurant og ikke mindst det luksuriøse hotel.

Lejemålene har en formidabel udsigt til Øresund, der ligger lige på den anden side af vejen, hvorfra det også er muligt at bade.

Et lejemål for den kræsne lejer, der prioriterer de smukke omgivelser. Lejer må ikke være i direkte konkurrence med de øvrige lejere.

Arealet der oplyses er bruttoareal. Der er mulighed for at leje yderligere 392 kvm brutto på 2. sal.

Området

Lejemålene er beliggende i Skodsborg i den ikoniske ejendom, der blandt andet danner rammerne for Kurhotel Skodsborg.

Skodsborg er en mindre kystby beliggende ca. 20 km nord for København. Området er kendt for sine sandstrande, frodige skove og de mange cykel- og vandrestier.

Kurhotel Skodsborg har en lang historie og tiltrækker gæster fra hele verden. Kurhotellet er kendt for sit deluxe hotel, spabehandlinger, fitnesscenter m.m.

Det er let at komme til og fra Skodsborg både via motorvejsnettet i Nærum få kilometer derfra og med Kystbanetoget, der kører til og fra Skodsborg Station, der ligger blot 300 meter fra ejendommen.

Alt i alt et vidunderligt sted for dem der ønsker at behandle i omgivelser lidt ud over det sædvanlige.

Sofie Sommer

Din ansvarlige mægler

Sofie Sommer

Commercial Real Estate Advisor

Ejendomsmægler MDE

Med Sofies omfattende kompetencer inden for erhvervsudlejning og ejendomsmægling, lykkes hun med at forbinde lejere med lejemål, der matcher ønsker og behov.

Hent prospekt

Consent
Consent(Required)
Jeg er ikke en robot