Dsc01160
Fakta
Ejendomstype: Kontor
Landsdel: Nordsjælland
Areal: 912 m2
Pris / m²: DKK 1.569
Driftsudgifter /m²: DKK 231
Årlig leje: DKK 1.430.928

Skodsborg Strandvej

Kontor

Kontorlejemål med havudsigt
Dsc01160 Dji 0338 Dji 0346 Dsc01122 Dsc01125 Dsc01129 Dsc01135 Dsc01138 Dsc01141 Dsc01145 Dsc01151

Lejemålet

Lejemålet, der har et bruttoareal på 912 m² , er beliggende på 1. sal i en del af den ikoniske ejendom, der gennem mange år har huset Kurhotel Skodsborg.

Lejemålet har tidligere være benyttet til privathospital og omfatter idag 17 lokaler på mellem 13 og 19 m² velegnet til kontorer samt 6 lokaler på mellem 20 og 40 m² velegnet til mødelokaler og frokoststue. Hovedparten af lokalerne har adgang til eget toilet og bad.

Adgangen til lejemålet er via den præsentable trappe, hvor der ligeledes er elevator.

De øvrige aktiviteter i ejendommen er alt fra privat sundhedsklinik, fysioterapi, fitness, SPA, restaurant og ikke mindst det luksuriøse hotel.

Lejemålet har en formidabel udsigt til Øresund, der ligger lige på den anden side af vejen, hvor det også er muligt at bade.

Et lejemål for den kræsne kontorlejer, der prioriterer de smukke omgivelser.

Der er mulighed for at leje yderligere 392 m² på 2. sal.

Beliggenhed

Lejemålet er beliggende i Skodsborg i den ikoniske ejendom, der blandt andet danner rammerne for Kurhotel Skodsborg.

Skodsborg er en mindre kystby beliggende ca. 20 km nord for København. Området er kendt for sine sandstrande, frodige skove og de mange cykel- og vandrestier.

Kurhotel Skodsborg har en lang historie og tiltrækker gæster fra hele verden. Kurhotellet er kendt for sit deluxe hotel, spa-behandlinger, fitnesscenter m.m.

Det er let at komme til og fra Skodsborg både via motorvejsnettet i Nærum få kilometer derfra og med Kystbanetoget, der kører til og fra Skodsborg Station, der ligger blot 300 meter fra ejendommen.

Alt i alt et vidunderligt sted for dem der ønsker at bo i omgivelser lidt ud over det sædvanlige.

Thomas Gottlieb erhvervsmægler

Din ansvarlige mægler

Thomas Gottlieb

Partner, Commercial Real Estate Advisor

Ejendomsmægler & Valuar MDE

Thomas er en progressiv og iderig mægler, som ikke går i seng før opgaven er løst. Thomas lever sig ind i opgaven, som sjældent set og han har et hurtigt øje for ethvert potentiale. Thomas har skabt sig et kæmpe netværk i branchen grundet sine 20 års erfaring, men også for Thomas er som han er. Udover at være ivrig, iderig og en arbejdshest er Thomas på alle måder et utroligt behageligt menneske.

Hent prospekt

Consent
Consent(Required)
Jeg er ikke en robot