Dsc05224
Fakta
Ejendomstype: Detail
Landsdel: Østsjælland
Areal: 90 m2
Pris / m²: DKK 1.700
Driftsudgifter /m²: DKK 311
Årlig leje: DKK 153.000

Solrød Center 109, 2680 Solrød Strand

Butikslejemål

Perfekt beliggende med mange udstillingsvinduer
Dsc05227 Dsc05187 Dsc05202 Dsc05207 Dsc05210 Dsc05215 Dsc05221 Dsc05224 Dsc05225

Lejemålet

Butikslejemålet, som har et areal på 90 m2 , er beliggende i det flotte, moderne Solrød Center med en meget synlig hjørne beliggenhed med udstillingsvinduer hele vejen rundt.

Lejemålet har tidligere været udlejet til frisørsalon, og lokalet har nogle rigtig gode indretningsmuligheder blandt andet med mulighed for indgangsparti tre forskellige steder.

Lejemålet er indrettet med et salgslokale og et baglokale med køkkenhjørne og adgang til pænt toilet.

Gulvene i lejemålet er en pæn koksgrå trælignende belægning, væggene hvide og lofterne ligeledes hvide med indbygget loftsbelysning.

Langs med facaden er udhæng, så eventuelle varer kan stå tørt.

Lejemålet er beliggende mellem Café A og IT-forretning samt med fitnesscenter som genbo.

Lejemålet bliver ryddet for al inventar.

Alt i alt et rigtig godt lejemål.

Beliggenhed

Lejemålet er beliggende i det populære Solrød Center, der er det største handelsområde i Solrød Kommune. Centeret tiltrækker mange handlende fra nabokommunerne Greve, Køge m.fl.

Solrød Kommune er med sine ca. 22.000 indbyggere blandt de 10 rigeste kommuner i landet. Borgerne i kommunen er forholdsvis unge – ca. 81 % er i alderen 0-64 år.

Byrådets vision er, at Solrød Kommune skal være en af landets bedste, hvor man fortsat skal kunne tiltrække unge og familier til området. Med knap 30 minutters kørsel ind til Københavns centrum er placeringen meget attraktiv, hvilket er med til at sikre, at kommunen også er i vækst i årene fremover.

Thomas Gottlieb erhvervsmægler

Din ansvarlige mægler

Thomas Gottlieb

Partner, Commercial Real Estate Advisor

Ejendomsmægler & Valuar MDE

Thomas er en progressiv og iderig mægler, som ikke går i seng før opgaven er løst. Thomas lever sig ind i opgaven, som sjældent set og han har et hurtigt øje for ethvert potentiale. Thomas har skabt sig et kæmpe netværk i branchen grundet sine 20 års erfaring, men også for Thomas er som han er. Udover at være ivrig, iderig og en arbejdshest er Thomas på alle måder et utroligt behageligt menneske.

Hent prospekt

Consent
Consent(Required)
Jeg er ikke en robot