Solrød Center 121 (1)
Fakta
Ejendomstype: Detail
Landsdel: Midtsjælland
Areal: 134 m2
Pris / m²: DKK 1.950
Driftsudgifter /m²: DKK 246
Årlig leje: DKK 261.300

Solrød Center 121, 2680 Solrød Strand

Flot butikslokale i Solrød Center

Meget synlig hjørnebeliggenhed
Solrød Center 121 (3) Solrød Center 121 Solrød Center 121 (15) Solrød Center 121 (14) Solrød Center 121 (13) Solrød Center 121 (12) Solrød Center 121 (10) Solrød Center 121 (7) Solrød Center 121 (9) Solrød Center 121 (6) Solrød Center 121 (5) Solrød Center 121 (1)

Lejemålet

Butikslejemål på 134 m² som er indrettet – og benyttes til – tøjbutik.

Lejemålet er smagfuldt indrettet i moderne look med trægulve og hvide vægge og lofter.

Lejemålet har med dets hjørnebeliggenhed ud til Solrød Strandvej, og udstillingsvinduer hele vejen rundt, en virkelig god synlighed.

Udover det store salgslokale er der et disponibelt rum/lager, køkken og toilet.

Lejemålet er i øvrigt beliggende ud til springvandet og nabo til café A.

Det er muligt at anvende lejemålet til andre brancher indenfor detailhandel.

Beliggenhed

Butikslejemål beliggende i det populære Solrød Center, der er det største handelsområde i Solrød Kommune med kort afstand til både motorvej og offentlig transport. Centeret tiltrækker mange handlende fra nabokommunerne Greve, Køge m.fl.

Solrød kommune er med sine ca. 22.000 indbyggere blandt de 10 rigeste kommuner i landet. Borgerne i Solrød er forholdvis unge – ca. 81 % er i alderen 0-64 og har den gennemsnitligt højeste indkomst i region Sjælland.

Byrådets vision er, at Solrød kommune skal være en af landets bedste, hvor man fortsat skal kunne tiltrække unge og familier til området. Med knap 30 minutters kørsel ind til Københavns Centrum er placeringen meget attraktiv, hvilket er med til at sikre, at kommunen også er i vækst i årene fremover.

Kommunen har et rigt foreningsliv hjulpet på vej af de aktive borgere, hvor Solrød Centeret ofte er omdrejningspunktet.

Der er gode parkeringsforhold omkring centeret og S-togslinie E kører til Køge og afgår fra Solrød Strand station mod København hvert 10. minut i dagtimerne. Ydermere ligger centeret tæt på stranden, gymnasiet og Solrød rådhus med utrolig gode trafikale forhold.

Thomas Gottlieb erhvervsmægler

Din ansvarlige mægler

Thomas Gottlieb

Partner, Commercial Real Estate Advisor

Ejendomsmægler & Valuar MDE

Thomas er en progressiv og iderig mægler, som ikke går i seng før opgaven er løst. Thomas lever sig ind i opgaven, som sjældent set og han har et hurtigt øje for ethvert potentiale. Thomas har skabt sig et kæmpe netværk i branchen grundet sine 20 års erfaring, men også for Thomas er som han er. Udover at være ivrig, iderig og en arbejdshest er Thomas på alle måder et utroligt behageligt menneske.

Hent prospekt

Consent
Consent(Required)
Jeg er ikke en robot