Fakta
Ejendomstype: Kontor
Landsdel: Københavns omegn
Areal: 302 m2

Solrød Center 130 1., 2680 Solrød

Erhvervslokaler i flotte Solrød Center

EJENDOMMEN ER UDLEJET

Lejemålet

Lejemålet på 1. salen er på ialt 302 m².

Lejemålet er iøvrigt beliggende i Solrød Centeret med en rigtig god synlighed ud til det flotte Torv og ud til Strandvejen, som er en gennemkørselsvej med mange forbipasserende.

Centeret huser en lang række spændende butikker med alt inden for mode, apotekervare, mad, vin, skøn- og sundhedspleje, elektronik, smykker, café mm.

Lejemålet er i dag indrettet med et stort åbent lokale, et mindre lokale med glasvægge samt toilet- og
badefaciliteter.

Det hyggelige og velrenoverede udeareal skaber et liv for byens borgere til hverdag, i weekenden og til
højtiderne, hvor ugentlige arrangementer og koncerter samler byen til festlige begivenheder for både børn og voksne.

Beliggenheden i centeret er optimal lige ved torvet og kun 125 meter fra stationen. Derudover ligger centeret tæt på stranden, Gymnasiet og Solrød Rådhus med rigtig gode trafikale forhold.
Se iøvrigt mere på www. solrodcenter.dk

Beliggenhed

Solrød kommune er med sine 22.000 borgere blandt de 10 rigeste kommuner i landet. Borgerne i Solrød er forholdsvis unge – cirka 81 % er i alderen 0- 64 år – og de har de gennemsnitligt højeste indkomster i Region Sjælland. Mange af dem er beskæftiget i hovedstadsområdet, og 78 % af borgerne pendler således ud af
kommune. Det skyldes ikke mindst, at Solrød ligger på S-togsline E til Køge, som afgår fra Solrød Strand Station mod København hvert 10. minut i dagtimerne.

Solrød Kommune har desuden et rigt foreningsliv hjulpet på vej af de aktive borgere. Området har skabt et liv for alle generationer, hvor især udvidelsen af de eksisterende idrætsfaciliteter tiltrækker flere og flere børn og unge til aktiviteter og leg. Den omkringliggende natur med badestrand og skov tiltrækker børnefamilierne og de velrenoverede cykelstier skaber gode forudsætninger for børnene at færdes på vej til og fra skole.

Byrådets vision er, at Solrød kommune skal være en af landets bedste, hvor fokus på miljøet samt
uddannelsesinstitutioner er i højsædet. Så med knap en halv times transport ind til Rådhuspladsen i
København, er det absolut en kommune, der fortsat vil være eftertragtet

Thomas Gottlieb erhvervsmægler

Din ansvarlige mægler

Thomas Gottlieb

Commercial Real Estate Advisor, partner,

Ejendomsmægler & Valuar MDE

Thomas er en progressiv og iderig mægler, som ikke går i seng før opgaven er løst. Thomas lever sig ind i opgaven, som sjældent set og han har et hurtigt øje for ethvert potentiale. Thomas har skabt sig et kæmpe netværk i branchen grundet sine 20 års erfaring, men også for Thomas er som han er. Udover at være ivrig, iderig og en arbejdshest er Thomas på alle måder et utroligt behageligt menneske.