Fakta
Ejendomstype: Kontor
Landsdel: Nordsjælland
Areal: 459 m2

Staktoften 22, 2950 Vedbæk

Kontorlokaler til meget attraktiv leje

EJENDOMMEN ER UDLEJET Beliggende i mindre erhvervsområde tæt på motorvej og offentlig transport

Lejemålet

Særdeles velbeliggende stor kontor- og erhvervsejendom opført i 1964 i gule mursten omkranset af høje træer, grønne buske samt mindre græsplæne.

Ejendommen er beliggende i Trørøds erhvervsområde for enden af stikvej, tilbagetrukket fra trafikken i fredelige omgivelser.

Ejendommen har indbydende adgangsforhold og rigtig gode, gratis parkeringsmuligheder omkring ejendommen.

Der er to ledige lejemål på 1. sal på hhv. 459 m² og 559 m². Lejemålet på 459 m² kan opdeles i to på hhv. 172 m² og 287 m².

Lokalerne kan anvendes til kontor/showroom eller lettere produktion og lager, men vil også være velegent til træningscenter, yoga, undervisning m.m.

Lejemålene giver mulighed for en spændende indretning med gode lyse rum i forskellige størrelser, samt gode køkken og toiletfaciliteter.

Lejemålene leveres nymalede og indflytningsklare.

Der er kort afstand til Helsingørmotorvejen med gode hurtig-bus forbindelser. Desuden kører „lokalbussen“ næsten uden for døren med forbindelse til henholdsvis Vedbæk og Holte stationer.

Nogle af de viste fotos er fra andre lejemål i ejendommen.

Beliggenhed

Kontorlokalerne er beliggende i mindre erhvervsområde i Trørød tæt på selve Vedbæk by.

Trørød, som er beliggende i Rudersdals kommune, er en forstad, der idag er sammenvokset med Gl. Holte og Vedbæk.

Trørød og Vedbæk er omgivet af en skøn natur og mange smukke, gamle velholdte ejendomme.

Området er primært udlagt til beboelse, men erhvervsområdet hvor Staktoften er beliggende, har eksisteret i gennem årtier.

Området må anvendes til ikke-generende håndværk, lettere industri samt kontorvirksomhed og lager i tilknytning til den enkelte virksomhed.

Din ansvarlige mægler

Jeff Henriksen

Commercial Real Estate Advisor

Ejendomsmægler MDE

En mere erfaren mægler end Jeff, skal man lede længe efter. Jeff har arbejdet med alle typer af transaktioner, dog med fokus på salg, udlejning, rådgivning, vurderinger og ejendomssøgninger for store danske og internationale virksomheder. Et stærkt netværk i branchen og mangeårige, loyale relationer er Jeff i en nøddeskal.