Fakta
Ejendomstype: Kontor
Landsdel: København By
Areal: 502 m2
Pris / m²: DKK 1.500
Driftsudgifter /m²: DKK 281
Årlig leje: DKK 991.062

Svanevej 12, 2400 København NV

Kontor i Nordvest

Kontorlejemål på 502 kvadratmeter med tagterrasse i klassisk Nordvest ejendom.

Området

Københavns Nordvestområde hvor denne bygning er lokaliseret, er under rivende udvikling disse år. Fra at have været et arbejderkvarter, skyder nye byggerier og forretninger nu op og både studerende og nybagte familier vælger i stigende grad bydelen som deres nye hjem. Nordvest er en multikulturel smeltedigel, med dynamisk og levende atmosfære.

Området har nogle fremragende transportmuligheder. Ved Nørrebro station er byens
største buslinjer til og fra centrum, S-tog og
Metro, der forbinder byen på tværs og Frederikssundsvej og Frederiksborgvej, som giver hurtig adgang til motorvejsnettet.

Området er reguleret af kommuneplan (R19.C.8.5)

 

Beliggenhed

Ejendommen, hvori lejemålet er beliggende,  er blot få minutters gang fra Nørrebro S-togsstation og Metrostationen Nørrebro.

Området er præget af stor befolkningstæthed med mange studerende og unge familier.

Området er et boligområde med nogle få kontorejendomme og lettere indutriejendomme ind i mellem.

Ejendommen

Bygningen er en klassisk Nordvest ejendom og er indrettet til kontorer. De øvrige lejere tæller Verdensnaturfonden, Københavns Kommune og NCC-group.

Lejemålet er 502 m² og har direkte udgang til egen tagterrasse på hele 194 m².

Der er adgang til lejemålet via flot, højloftet og lækkert belyst indgangsparti, hovedtrappe og elevator. Lejemålet er indrettet med enkelte mindre kontorer og mødelokaler, samt et stort åbent kontormiljø.

Lejemålet anvendes i øjeblikket af ejendommens ejer, der planlægger at flytte til et andet af selskabets ejendomme, hvorfor overtagelsen kan ske fleksibelt.

Ejendommen har egen parkeringskælder, hvor der kan lejes pladser for 1.500 kr. pr. måned. Fra p-kælderen er der direkte adgang op til kontoretagerne

 

 

Thomas Gottlieb erhvervsmægler

Din ansvarlige mægler

Thomas Gottlieb

Commercial Real Estate Advisor, partner,

Ejendomsmægler & Valuar MDE

Thomas er en progressiv og iderig mægler, som ikke går i seng før opgaven er løst. Thomas lever sig ind i opgaven, som sjældent set og han har et hurtigt øje for ethvert potentiale. Thomas har skabt sig et kæmpe netværk i branchen grundet sine 20 års erfaring, men også for Thomas er som han er. Udover at være ivrig, iderig og en arbejdshest er Thomas på alle måder et utroligt behageligt menneske.

Hent prospekt

Consent
Consent(Required)