Fakta
Ejendomstype: Erhvervsejendom
Landsdel: Københavns omegn
Areal: 975 m2
Grundareal: 3.428 m2
Brugerejendom

Taastrup Hovedgade 175, 2630 Taastrup

Erhvervsejendom med udviklingsmuligheder

Erhvervsejendom på 975 m² med 3428 m² grund beliggende centralt i Taastrup

Ejendommen

Ejendommen er opført i 1940, hvorefter der blev opført to små enheder i 1943. Siden hen er ejendommen renoveret flere gange – senest i 2007.

Ejendommen har anvendelseskode 429 „anden bygning^til undervisning“. Der i alt 680 m2 erhverv, 295 m2 bolig og hertil 48 m2 kælder.

Ejendommen fungerer i dag som en institution for funktionsnedsatte unge, som også har boet på ejendommen. Derfor er der flere værelser til beboelse, et stort industrikøkken, bade- og toiletfaciliteter og flere kontorer.

Ejendommen er delt op i tre enheder, på henholdsvis 862 m2, 46 m2 og 67 m2. Hele boligarealet befinder sig i den største enhed.

På ejedommen er der udendørsfaciliteter. Blandt andet en basketballbane og en overdækket bålplads.

Der er parkeringspladser på ejendommens matrikel, hvor der er plads til 15-20 biler.

I dag er ejendommens andvendelskode til undervisning, mens anvendelsen, på den mindste af enhederne, er daginstitution.

Ejendommens matrikel:
Taastrup-Valby By, Rønnevang, 8e.

Området

Ejendommen er beliggende i et blandet bolig- og erhvervsområde centralt i Taastrup, som er i den østlige del af Høje-Taastrup Kommune.

Området er reguleret ved lokalplan (1.68)
“Rækkehusbebyggelse i Røjhaven”, som skal sikre ensartet husbebyggelse i området. Ligeledes er området reguleret af lokalplan (1.39) “Køgevej 175, værkstedskole”, som gør at det er muligt at anvende nogle ejendomme til institutioner i området.

Området ligger kun få kilometer fra en togstation samt flere nærliggende busstoppesteder, hvilket giver gode muligheder for placering af erhverv med et intensivt besøgsmønster.

Høje Taastrup kommune har ca. 52.000 indbyggere og er kendetegnet for at understøtte erhverv, uddanelse, fritids- og kulturliv.

Thomas Gottlieb erhvervsmægler

Din ansvarlige mægler

Thomas Gottlieb

Partner, Commercial Real Estate Advisor

Ejendomsmægler & Valuar MDE

Thomas er en progressiv og iderig mægler, som ikke går i seng før opgaven er løst. Thomas lever sig ind i opgaven, som sjældent set og han har et hurtigt øje for ethvert potentiale. Thomas har skabt sig et kæmpe netværk i branchen grundet sine 20 års erfaring, men også for Thomas er som han er. Udover at være ivrig, iderig og en arbejdshest er Thomas på alle måder et utroligt behageligt menneske.