Toftegårds Alle 49 (8)
Fakta
Ejendomstype: Detail
Landsdel: København By
Areal: 213 m2

Toftegårds Alle 49, 2500 Valby

Butikslejemål

beliggende yderst centralt i Valby
Dji 0227 Toftegårds Alle 49 (9) Toftegårds Alle 49 (8) Toftegårds Alle 49 (4) Toftegårds Alle 49 (3) Toftegårds Alle 49 (1) Toftegårds Alle 49 (1) Toftegårds Alle 49 (10) Dsc03240

Lejemålet

Lejemålet, som har et areal på 110 m² butikslokale og 103 m² kælder, er beliggende centralt i Valby med stor synlighed på Toftegårds Allé ved Toftegårds Plads.

Lejemålet´s butiklokale er opdelt i et stort salgslokale med 3 store facadevinduer, et baglokale, der nemt kan indrages til salgslokalet, et mindre baglokale og et toilet. Fra det lille baglokale er nedgang til stor og tør kælder, der kan bruges til opbevaring.

Lejemålet har pæne sorte vinylgulve, hvide vægge og pæne akustiklofter med belysning.

Lejemålet har indtil nu være benyttet til køreskole, men er yderst velegnet til alle brancher indenfor detailhandel.

Beliggenhed

Lejemålet er beliggende i ejerforening bestående af to ejendomme, der er placeret rundt om Toftegårds Plads i Valby.

Valby er i en rivende udvikling, hvor attraktive bygninger og områder blomstrer op med især beboelsesejendomme. Området fra Toftegårds Plads og helt ned til Ny Ellebjerg station, som i fremtiden kommer til at hedde København Syd, har tidligere være synonym med industrivirksomheder, men gennemgår i disse år en forandring med masser af nye beboelsesejendomme og forskellige typer erhverv. Skråt overfor Toftegårds Plads på den tidligere F.L. Smidth-grund er idag en helt ny bydel med boliger, butikker og grønne pladser. Området tiltrækker både børnefamilier og de unge studerende.

Endelig er der ikke langt til rekreative områder i både Valbyparken og Søndermarken eller det hyggelige gamle Valby.

Det er muligt at parkere på gaderne rundt om ejendommen og Valby station er beliggende blot et par hundrede meter derfra og indtil flere buslinjer har stoppested foran ejendommen.

Se mere om udlejning af ejendomme til erhverv på vores side for udlejning af erhvervsejendomme.

Din ansvarlige mægler

Ulla Nielsen

Commercial Real Estate Advisor

Ejendomsmægler MDE

Ulla er aldeles erfaren i branchen med sine 20 års arbejde med salg, udlejning, sagsbehandling og administration af erhvervsejendomme. Ulla er meget struktureret og så besidder hun et enorm overblik. Ulla besidder stor know-how og hun behøver ikke at se tingene to gange.