Fakta
Ejendomstype: Kontor
Landsdel: København By
Areal: 400 - 876 m2

Torveporten 2, 1. 2500 Valby, 2500 Valby

Kontorlejemål i det "nye" Valby

EJENDOMMEN ER UDLEJET 876 m² med adgang til tagterrasse

Lejemålet

Lejemålet er beliggende i ejendom, der tidligere har været anvendt som produktionsejendom i start 1970´erne og er opdelt i 7 ejerlejligheder.

Ejendommen, der er gennemrenoveret med respekt for den industrielle stil, har opgang med elevator i hver side af ejendommen, hvoraf den ene elevator kan benyttes til fragt.

Lejemålet er beliggende på 1. sal og har et areal på ialt 876 m². Lejemålet fremstår rustikt med søjler ned gennem det åbne kontor, hvor der i midten er møderum opført med glasvægge. Lejemåletfremstår lyst, med vinduer hele vejen rundt.

Lejemålet har køkken- og toiletfaciliteter.

Lejemålet kan opdeles i to enheder.

Ejendommen

I et af Københavns kommende "hotspots" udbydes dette kontorlejemål beliggende i ejendom, der har en meget synlig beliggenhed på hjørnet af Gl. Køge Landevej og Torveporten.

Hele området bag ejendommen er det tidligere "Grønttorv", som med opførelse af 2.200 boliger for alle aldersgrupper og familiekonstellationer bliver en helt ny bydel i København.

Ud mod Gl. Køge Landevej skal der anlægges en "butiksstrøggade" på Torveporten med detailhandel m.m. – butiksstrøggaden omtales som Gammel Køge Landevej Bymidte.

Der er ligeledes planer om at anlægge en bro eller tunnel mellem Grønttorvs-området og FLSmidth-området, således at cyklister og gående lettere kan komme til og fra området omkring Valby Station.

Fra ejendommen er der kun 200 meter til Ny Ellebjerg Station, som betjener S-togslinjer, den kommende Metro Sydhavnslinje og Køge-Ringsted banen samt forskellige buslinjer. Der er en forventning om, at Ny Ellebjerg kommer til at fungere som trafikalt knudepunkt for hele København.

Endelig er der ikke langt til motorvejsnettet, så alt i alt har ejendommen en perfekt beliggenhed uanset valg af transportmiddel.

Din ansvarlige mægler

Thomas Gottlieb

Commercial Real Estate Advisor, partner,

Ejendomsmægler og Valuar MDE

Thomas er en progressiv og iderig mægler, som ikke går i seng før opgaven er løst. Thomas lever sig ind i opgaven, som sjældent set og han har et hurtigt øje for ethvert potentiale. Thomas har skabt sig et kæmpe netværk i branchen grundet sine 20 års erfaring, men også for Thomas er som han er. Udover at være ivrig, iderig og en arbejdshest er Thomas på alle måder et utroligt behageligt menneske.