Fakta
Ejendomstype: Boligudlejningsejendom
Landsdel: Vest- og Sydsjælland
Areal: 1.116 m2
Grundareal: 302 m2

Torvet 7, 4800 Nykøbing Falster

Investering Boligudlejningsejendom

EJENDOMMEN ER SOLGT Med kontor i stueetage og velrenommeret restaurant i kælder

Ejendommen

Boligudlejningsejendom med erhvervslejemål i hhv. stueetage og kælder.

Ejendommen, der er opført i 1920, er tegnet af arkitekt Heinrich Wenck, der var ansat hos Statsbanerne og som tegnede over 120 stationsbygninger mm. og som ligeledes tegnede for Post- og Telegraftjenesten samt Toldvæsenet.

Ejendommen, som blev  renoveret i 2014, er opført i mursten med pudsede facader. Taget er et sort glaseret tegltag. Ejendommen er opført i 3 etager med fuld kælder.

Ejendommen er opdelt i 11 ejerlejligheder, hvoraf de 8 er boliglejemål i størrelse fra 47 m² til 118 m², en på 118 m² er udlejet til kontor og en på 240 m² er udlejet til restaurant. En ejerlejlighed benyttes til pulterrum.

Alle lejlighederne er nyrenoverede med et eksklusivt udtryk. Der er nye køkkener og badeværelser, som er udført i harmoni med ejendommen og dens historie.

Et areal på ca. 124 m² + udenomsareal lejes af kommunen, hvoraf ca. 81 m² + udenomsareal anvendes af restauranten.

Ejendommens matrikelnummer: 320 Nykøbing F. Bygrunde

Beliggenhed

Ejendommen er beliggende i Nykøbing Falsters centrum på Torvet forenden af gågaden.

Torvet er samlingspunktet for de handlende i Nykøbing Falsters gågader, som har Lolland/Falsters absolutte bedste shoppingmuligheder. 

I Nykøbing er der mere end 120 butikker og rig mulighed for at få forfriskninger under shoppingturen på en af byens mange restauranter eller caféer.

Derudover byder byen på forskellige kulturelle oplevelser, der kan gøre livet i byen endnu mere attraktivt.

Gererelt er Nykøbing Falster en meget attraktiv handelsby med meget liv for de fastboende. Nykøbing Falster, som er Falsters største by, er en stemningsfuld by med en smuk beliggenhed ned til Guldborgsund. Byen har knap 17.000 indbyggere og besøges af endnu flere turister året rundt.

Byen er en gammel købstad og fungerer i dag som et uddannelses-, handels- og industrimæssigt centrum for Lolland-Falster med sukkerfabrik, shippingfirmaer, fiskeri, flere uddannelsesinstitutioner og et stort udvalg af butikker.

Sukkerfabrikken har traditionelt været en stor arbejdsgiver i Nykøbing. Fabrikken er primært i drift i sukkerroesæsonen, som varer fra slutningen af september indtil starten af januar. Her er fabrikken i døgndrift alle ugens dage, og der ankommer ca. 500 vognlæs sukkerroer om dagen.

Byen, som er en meget aktiv handelsby, har flere gågader med mange butikker, restauranter og caféer. 
Desuden rummer byen mange andre kulturtilbud i form af teatre, festuge og sportsforeninger.

Nykøbing Falster er knudepunkt for offentlig transport på Lolland-Falster, og der er således tog- og busforbindelser til København, Tyskland og de omkringliggende byer.

Din ansvarlige mægler

Henrik Sørensen

Ejendomsstrateg, Konsulent

Henrik er en specialist inden for fysiske forretninger og rådgivning om erhvervslejemål. Henrik besidder et stort netværk og han er altid dygtig til at gennemskue markedets nuancer. Henrik kan derfor give den helt rigtige rådgivning til ejendomsejere om anvendelse, lejeniveau og lignende udfordringer.