Vodroffsvej 8 Visualisering (1)
Fakta
Ejendomstype: Projektejendom
Landsdel: København By
Salgspris: DKK 30.000.000
Driftsudgifter: DKK 96.300
Areal: 642 m2
Grundareal: 1.145 m2

Vodroffsvej 8, 1900 Frederiksberg

Udviklingsejendom tæt på søerne

Ejendommen ligger på Frederiksberg og kan opdeles i ejerlejligheder
Vodroffsvej 8 Visualisering (1) Vodroffsvej 8 (5) Vodroffsvej 8 (2) Vodroffsvej 8 (12) Vodroffsvej 8 Visualisering (3) Vodroffsvej 8 Visualisering (2) Vodroffsvej 8 Visualisering (4) Vodroffsvej 8 Visualisering (5) Vodroffsvej 8 Visualisering (6) Vodroffsvej 8 Visualisering (8) Vodroffsvej 8 Visualisering (10) Vodroffsvej 8 (28) Vodroffsvej 8 Visualisering (11)

Ejendommen

Ejendommen er oprindeligt fra 1865 og er på ialt 642 m2, fordelt på 3 plan samt en uudnyttet tagetage

Ejendommens tre plan udgør hver 214 m2 samt et tørreloft. Kælderen er frit-gravet og forventes at blive godkendt som stueplan med lyse vinduespartier ud mod haven og terrænet nu er under gulvniveau i det fremtidige stueplan.

Ejendommen er fredet og er opført i gule mursten og fibercement. Fredningen gør at der ikke betales ejendomsskatter ligesom der er særlige fradragsmuligheder ved renovering og ombygning. Ejendommen har tidligere været anvendt til kulturelle formål og ejendommens nuværende arealer er i dag registreret som erhverv. Der er udført understøbning af det sydøstlige hjørne der havde en gammel sætningsskade, etableret nyt omfangsdræn samt ny kloakering på grunden.

Udviklingsejendommen
Ejendommen sælges med et godkendt byggeprojekt fra Slots- og Kulturstyrelsen. Sælger har de senere år arbejdet på at klargøre ejendommen til konvertering hvilket bl.a. indbefatter opsigelse af tidligere lejer, udarbejdelse af fuldt projekt for bolig og have samt generel klargøring af ejendommen til projektet. Ejendommen kan derfor ved overtagelse omdannes til bolig, der opdeles i fire ejerlejligheder. Arealet der i dag er kælder vil fremover udgøre stueplan. Derudover vil man kunne inddrage den uudnyttede tagetage til den øverste ejerlejlighed.

Området

Ejendommen er beliggende på Frederiksbeg C, der er en del af Frederiksberg Kommune.

Området omkring Vodroffsvej er kendt for sin smukke arkitektur og grønne omgivelser. Gaden er beplantet med træer og velplejede haver, der tilføjer en naturskøn og fredelig atmosfære ud mod Søerne.

Indenfor gåafstand finder man et væld af hyggelige caféer, restauranter og butikker. Samtidigt er der skoler og børnehaver i nærområdet.

Transportmæssigt er Vodroffsvej godt forbundet. Der er nem adgang til offentlig transport, herunder busser og metrostationer, der gør det let at komme rundt i byen.

Området er reguleret af Kommuneplan (6.B.12) Vodroffsvej og Lokalplan (228) temalokalplan for bevaringsværdige bygninger med højest bevaringsværdi.

Thomas Gottlieb erhvervsmægler

Din ansvarlige mægler

Thomas Gottlieb

Partner, Commercial Real Estate Advisor

Ejendomsmægler & Valuar MDE

Thomas er en progressiv og iderig mægler, som ikke går i seng før opgaven er løst. Thomas lever sig ind i opgaven, som sjældent set og han har et hurtigt øje for ethvert potentiale. Thomas har skabt sig et kæmpe netværk i branchen grundet sine 20 års erfaring, men også for Thomas er som han er. Udover at være ivrig, iderig og en arbejdshest er Thomas på alle måder et utroligt behageligt menneske.

Hent prospekt

Consent
Consent(Required)
Jeg er ikke en robot