Stort tillykke til Lindab A/S

Dato: 18. november 2019

Hos Gottlieb+Partners står vi klar til at hjælpe og bistå jeres virksomhed med rådgivning og afsøgning af de rette lejemål eller ejendomme. Vi leverer altid en fortrolig og gennemarbejdet ejendomsstrategi, der baseres på dybdegående analyser af markedet og de ejendomme og lokaler, der matcher jeres virksomheds ønsker og krav.

I den forbindelse vil Gottlieb+Partners gerne ønske Lindab A/S tillykke med de flotte og nye produktionslokaler på Hammerholmen 43. Det har været en fornøjelse at bistå Lindab i hele processen omkring afsøgning og rådgivning i forbindelse med udvidelsen af deres forretning, og vi er yderst tilfredse med at have hjulpet endnu en virksomhed i mål med det rette lejemål.

Lars Stenberg, Internal Sales manager hos Lindab A/S, udtaler om samarbejdet;

”Det har været en fornøjelse at have Gottlieb+Partners med som rådgivere og forhandlere i forbindelse med vores udvidelse på Hammerholmen. Vi er som produktionsvirksomhed nødt til at stille en række krav om både beliggenhed og erhvervslejemålets størrelse og indretning, og det har derfor været en fornøjelse at se, hvordan G+P har sat sig ind i vores forretning, med henblik på at imødekomme vores behov og ønsker. De har udvist fleksibilitet og troværdighed ved hele tiden at holde os ajour med forløbet, og deres faglige kompetencer har været til stor hjælp under hele processen”.

Udover Lindab A/S har Gottlieb+Partners rådgivet adskillige andre virksomheder med nye lejemål og genforhandling af eksisterende lejemål i en løbende proces. Det er vigtigt for os, at de lokaler og kontorer vores kunder flytter ind i, passer til virksomhedens DNA med henblik på at afspejle virksomhedens visioner og strategier i dens omgivelser.

Står jeres virksomhed foran en udfordring med nuværende lejemål eller ejendom, sidder vi altid klar til at hjælpe jer i mål og finde den rigtige løsning for netop jer.