Fakta
Ejendomstype: Detail
Landsdel: Bornholm
Areal: 4.631 m2
Grundareal: 8.465 m2

Åkirkebyvej 60, 3700 Rønne

Investeringsejendom

EJENDOMMEN ER SOLGT Boxejendom i Rønnes Handelsområde

Ejendommen

Ejendommen er opført i 2007 i to etager i betonelementer og flot glasfacade med imponerende  indgangsparti. Ejendomstag er med stor hældning og belagt med tagpap.

Ejendommen har ialt 4.631 m² og er beliggende på et grundareal på 8.465 m².

Ejendommen er indrettet med stort og funktionelt butikslokale i flere niveauer samt lager, personale og kontorfaciliteter.

Ejendommen er omkranset af et stort udeareal med vareudstilling samt en veldisponeret parkeringsplads for både kunder og medarbejdere.

Ejendommen har været udlejet til ILVA – det tidligere IDEmøbler – siden opførelsen i 2007.

De mange kvadratmeter indbyder til mange muligheder og skaber gode indretningsmæssige fordele til gavn for ejendommen attraktive udtryk og beliggenhed.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme.

Ejendommen ligger i området reguleret af Lokalplan nr. 018 „Butiksområde for særlig pladskrævende varegrupper“.

Matrikelnr.: 224a Rønne Markjorder

Beliggenhed

Ejendommen er placeret i Rønnes attraktive indkøbskvarter, hvor alle pladskrævende detailforhandlere er beliggende.

Ejendommen og kvarteret ligger godt placeret ud til hovedvejen, der sikrer en god eksponering til de handlende og de mange turister, der årligt besøger øen.

I kvarteret tilbydes produkter med alt fra bilforhandlere, møbler, trælast, byggemarkeder til dyreartikler, værksteder og fødevarer.

Området ligger iøvrigt blot 1,5 km fra havnen, der skaber nemme betingelser for levering og afhentning af varer, der transporteres via færgen fra Køge på Sjælland.

Rønne er Bornholms hovedby  og handelscentrum for hele øen.

Der er pr. 2021 små 40.000 indbyggere på Bornholm hvoraf de 14.000 bor i Rønne. Den længste distance til Rønne er fra byen Svaneke, hvor der er 40 km.

Rønne by stammer tilbage fra 1200-tallet og blev i 1327 tildelt købstadsrettigheder. 

Byen består primært af mindre byhuse og villaer, men i den inderste bykerne er også adskelllige beboelsesejendomme. Store Torv er byens handelscentrum med gode specialbutikker, caféer og restauranter. 

Kun 1,5 km herfra er handelsområdet med de pladskrævende detailbutikker med byggemarkeder, Jysk, Ilva, Punkt 1, bilforhandlere, Netto, Lidl og mange flere. 

Her finder Bornholmerne og de mange turister, der hvert år besøger øen, et helt naturligt område at tage til, når der skal handles. 

Rasmus Engel - erhvervsmægler

Din ansvarlige mægler

Rasmus Engel

Commercial Real Estate Advisor

Cand.Merc.FSM

Rasmus sikrer vores kunder et dagligt fokus, i tæt samarbejde med virksomhedens øvrige team, via sin dynamiske tilgang til udlejning og investeringsejendomme. Hans spidskompetencer er beregninger, rentabilitet, business cases, kommunikation & markedsføring.