Fakta
Ejendomstype: Erhvervsejendom
Landsdel: Københavns omegn
Areal: 2.797 m2
Grundareal: 9.223 m2

Banemarksvej 38, 2605 Brøndby

Kontor- og lagerejendom i Brøndby

EJENDOMMEN ER SOLGT Ejendommen er placeret i en erhvervsvenlig kommune

Ejendommen

Ejendommen har i alt et areal på 3.244 kvm, som er fordelt på 1.150 kvm kontor, 440 kvm servicebutik, 1.014 kvm lagerhal og 640 kvm indskudt mezzanin- dæk (arealer er oplyst af sælger). 
 
Ejendommen er fra 1980 og er renoveret/ombygget i 1999. Ejendommen fremstår yderst pæn og velvedligeholdt. Ejendommen består af to bygninger, der er forbundet af en mellemgang. Ejendommen er opført i betonelementer og har tag af tagpap med stor hældning. Ejendommen opvarmes med fjernvarme. 
 
Den ene bygning er i 2 etager og anvendes til kontor/administration og fremstår up-to-date og meget repræsentativt. Bygningen er indrettet med pænt receptionsområde, kontorer, showroom, mødelokaler, printer/depotrum, garderobe, toiletter og køkken samt kantine. 1. salen er ligeledes indrettet med kontorer, møderum og garderobe og toiletter.
 
Mellemgangen fører direkte til en servicebutik med to kontorer tilknyttet. Den anden bygning anvendes til lager, servicebutik og lettere produktion. Fra butikken er der adgang til lagerbygningen med mezzanindæk og særskilt garderobe og toiletfaciliteter. 
 
Der er også direkte adgang til lagerbygningen fra ejendommens parkeringsområde via en stor port. Ejendommen er omhegnet med hegn og to store porte der gør det nemt for leverandører samt besøgende og medarbejdere at komme ind til ejendommen.
 
Sælger forbliver som lejer i min. 12 efter nærmere aftale.

Området

Området i Brøndby er et let tilgængeligt industriområde tæt på motorvejsnettet og ringvej O3.
 
Placeringen i Storkøbenhavn giver en meget let og hurtig adgang til og fra ejendommen og til resten af København samt Fyn og Jylland.
 
Området, der går under betegnelsen Ragnesminde Nord, ligger tæt på grænsen til Glostrup Kommune. 
 
Området er reguleret af Lokalplan 212 og er forbeholdt industri, værksted, handel- og transportvirksomhed samt servicevirksomhed og de til virksomhederne hørende lager- og kontorfunktioner.  Lokalplanen tillader en bebyggelse på 75 % pr. ejendom og 40 % bebyggelses areal.

Rasmus Engel - erhvervsmægler

Din ansvarlige mægler

Rasmus Engel

Commercial Real Estate Advisor

Cand.Merc.FSM

Rasmus sikrer vores kunder et dagligt fokus, i tæt samarbejde med virksomhedens øvrige team, via sin dynamiske tilgang til udlejning og investeringsejendomme. Hans spidskompetencer er beregninger, rentabilitet, business cases, kommunikation & markedsføring.