Fakta
Ejendomstype: Bolig & Erhverv
Landsdel: Østsjælland
Areal: 457 m2
Brugerejendom

Brogade 24A, 4600 Køge

Charmerende og historisk bolig- og erhvervsejendom

EJENDOMMEN ER SOLGT Gottlieb+Partners har haft denne investeringsejendom til salg. I Køges charmerende bymidte – med toppede brosten, torvet, Køge Å og de mange gårdhaver som kulisse – ligger denne investeringsejendom.

Beliggenhed

I Køges charmerende bymidte – med toppede brosten, torvet, Køge Å og de mange gårdhaver som kulisse – ligger denne investeringsejendom.

Med en så central lokation midt i hjertet af Køge kan man på få minutter spadsere til stort set alle ærinder i Brogade, Vestergade, Nørregade, Torvebyen eller det nye butiksstrøg, Strædet.

Køge er en by i vækst. En af Danmarkshistoriens største byudviklingsprojekter, håndteret af Køge Kyst, Køge Kommune og Realdania By & Byg, er ved at gennemføre en udvidelse af byen med ny infrastruktur, mere erhverv samt flere detailhandelsbutikker og privatboliger.

Udover Køge Kyst-udvidelsen danner Køge også ramme om opførelsen af Sjællands Universitetshospital, højhastighedstog med direkte forbindelse mellem Ringsted-Køge-København, en udvidelse af motorvejen og udvikling af erhvervsområdet Køge Nord.

Ejendommen

Investeringsejendom bestående af et forhus med ét butikslejemål og to boligelejemål og et baghus med to
boliglejemål.

De i alt fem lejemål ligger i historiske rammer – ejendommen er opført i 1640 – og er i størrelsen fra 62 m² til 120 m².

Alt er gennemgribende moderniseret og restaureret i midten af 1990’erne, og efterfølgende er der sket en kontinuerlig og løbende istandsættelse.

Hvert lejemål er unikt og attraktivt – i stil og stemning, og man har gjort en stor indsats for at bevare og integrere historisk vigtige detaljer i ejendommen.

Det karakteristiske bindingsværk er synligt både ude og inde. Sammen med de synlige loftsbjælker og fritstående bjælker ser man, hvor arkitekterne på smagfuld vis har bragt historien ind i moderne, nordiske rammer. De lyse trægulve og en høj kvalitet i alt interiør har skabt unikke lejemål, der nyder stor efterspørgsel.

Til lejemålene hører egne private gårdhaver med fred og ro, kun få skridt fra Køges pulserende liv. Lejemålene i baghuset har attraktive terrasser lige ned til Køge Ås, vel nok en af de smukkeste beliggenheder i Køge.
Ejendommen er bevaringsværdig, men ikke fredet.

Thomas Gottlieb erhvervsmægler

Din ansvarlige mægler

Thomas Gottlieb

Commercial Real Estate Advisor, partner,

Ejendomsmægler & Valuar MDE

Thomas er en progressiv og iderig mægler, som ikke går i seng før opgaven er løst. Thomas lever sig ind i opgaven, som sjældent set og han har et hurtigt øje for ethvert potentiale. Thomas har skabt sig et kæmpe netværk i branchen grundet sine 20 års erfaring, men også for Thomas er som han er. Udover at være ivrig, iderig og en arbejdshest er Thomas på alle måder et utroligt behageligt menneske.