Fakta
Ejendomstype: Erhvervsejendom
Landsdel: København By
Areal: 906 m2
Brugerejendom

Finsensvej 47A, 2000 Frederiksberg

Erhvervsejerlejlighed med STOR lejereserve

EJENDOMMEN PÅ FINSENSVEJ ER SOLGT

Beliggenhed

Erhvervsejerlejligheden er beliggende i hjertet af Lindevangs kvarteret i Frederiksberg Kommune. Finsensvej er en af de længere gade i området og er omgivet af et pulserende boligområde med smukke omkringliggende villakvarterer, der pryder store dele af det mondæne Frederiksberg.

Frederiksberg har siden 1857 været en selvstyrende bydel og er Danmarks tættest befolkede kommune med over 100.000 indbyggere på kun 8,7 km². Størstedelen af kommune betegnes som velhaverkvarterer, og med sine smukke, grønne området som Frederiksberg Have og Søndermarken er bydelen en dejlig blanding af travlhed og ro.

Dette kendetegner også området ved Finsensvej, der omkranses af flotte lejlighedsejendomme og hurtig adgang til både Metro og anden offentlig transport til resten af hovedstaden.

 

Ejendommen

Erhvervsejerlejligheden er beliggende i stueetagen i en større ejendom fra 1961, der primært består af ejerboliger.

Erhvervsejerlejligheden består af et større butiksareal og mindre lager i stueetagen på ialt 645 m² og et lager med et personalerum i kælderen på 261 m² samt 2 garager.

Lejeren er en af Danmarks mere kendte dagligvarerkæder, som ejes af COOP. Erhvervsejerlejligheden har været udlejet til samme lejer siden ejendommens opførelse, og lejemålet er fra lejers side uopsigeligt indtil år 2022.

Thomas Gottlieb erhvervsmægler

Din ansvarlige mægler

Thomas Gottlieb

Commercial Real Estate Advisor, partner,

Ejendomsmægler & Valuar MDE

Thomas er en progressiv og iderig mægler, som ikke går i seng før opgaven er løst. Thomas lever sig ind i opgaven, som sjældent set og han har et hurtigt øje for ethvert potentiale. Thomas har skabt sig et kæmpe netværk i branchen grundet sine 20 års erfaring, men også for Thomas er som han er. Udover at være ivrig, iderig og en arbejdshest er Thomas på alle måder et utroligt behageligt menneske.