Fakta
Ejendomstype: Lager & Produktion
Landsdel: Østsjælland
Areal: 17.046 m2
Grundareal: 33.110 m2
Brugerejendom

Greve Main 21, 2670 Greve

Investeringsejendom i Storkøbenhavn

EJENDOMMEN ER SOLGT I Storkøbenhavn sælges investeringsejendom på 17.046 m2 og grundareal på 33.110 m2

Ejendommen

Ejendommen består af 17.046 kvm lager/produktion, der er beliggende på en 33.100 kvm stor grund. Ejendommen blev opført i 1999 og har siden været udlejet til L‘oreal og fungerer i dag som et centralt lager for virksomheden i Skandinavien.

Ejendommen består af i alt 5 enheder, hvor bygning 1 er den største på 17.016 kvm. De resterende enheder er mindre og fungerer som udhuse mm.

Ejendommen har en grøn profil og har energimærke B. Energimærket er gyldigt frem til 2027. Der er jf. Danmarks Miljøportal ikke konstateret nogen form for forurening på matriklen.

Lokalplan 14.19 fra 1996 samt Kommuneplan Erhverv nr. 3E3 fra 2017 regulerer området. Lokalplanen tillader 60 % bebyggelse og maksimalt 6 bygningsrumfang pr. arealenhed. Ejendommen har i dag realiseret en bebyggelsesprocent på 51 %. Greve Main 21 har matrikelnummer Greve By, Greve, 20aa og er beliggende i byzone

Området

Området ligger umiddelbart vest for Køge Bugt Motorvejen og er afgrænset af motorvejen, Mosede Landevej, Greve Landevej og Karlslunde Industri.

Greve er beliggende kun 20 km fra Københavns Centrum og er et af Danmarks trafikale knudepunkter. Udover lette adgangsforhold til offentlig transport og tilkørselsforhold til motorvejen, opnås også en meget stor synlighed fra en af Danmarks mest befærdede motorvejsstrækninger.

Mange større og forskelligartede virksomhederne er repræsenteret i nærområdet som: Lind & Risør, Evidensia, Iron Mountain, Prime Cargo, MB Food, Mercedes m.fl.

Se hvordan vores kompetencer kan hjælpe dig med erhvervsejendomme på vores side over erhvervsejendomme til salg.

Thomas Gottlieb erhvervsmægler

Din ansvarlige mægler

Thomas Gottlieb

Partner, Commercial Real Estate Advisor

Ejendomsmægler & Valuar MDE

Thomas er en progressiv og iderig mægler, som ikke går i seng før opgaven er løst. Thomas lever sig ind i opgaven, som sjældent set og han har et hurtigt øje for ethvert potentiale. Thomas har skabt sig et kæmpe netværk i branchen grundet sine 20 års erfaring, men også for Thomas er som han er. Udover at være ivrig, iderig og en arbejdshest er Thomas på alle måder et utroligt behageligt menneske.