Fakta
Ejendomstype: Klinik / Privathospital
Landsdel: København By
Areal: 550 m2

Hedegaardsvej 88, tandlæge, 2300 København S

Kliniklejemål til tandlæge

EJENDOMMEN ER UDLEJET Kliniklokaler til tandlæge i moderne multibrugerhus

Lejemålet

Lejemålet er på 550 m² og har senest været udlejet til et privathospital. Lokalerne er lyse, fleksible og moderne indrettet samt klargjort til operationsstuer mm. Der er ventilation med køl hvilket sikrer et yderst godt indeklima for medarbejdere og patienter.

Fra lejemålets lokaler er der en smuk og inspirerende udsigt udover området, Kastrup Fort, Øresundsbroen og Øresund.

Lejemålet tilbyder generelt patienterne en helt anden oplevelse af at være på klinik/hospital med smukke rammer og fantastiske faciliteter.

Ejendommen som lejemålet er beliggende i er et moderne flerbrugerhus med en positiv atmosfære samt en række topmoderne fællesfaciliteter. Ejendommen har en grøn profil med energimærke C.

Fællesfaciliteterne er placeret midt i ejendommens hjerte og inkluderer bl.a. reception, mødecenter, café i atrium, terrasse, badefaciliteter og kantineordning. Mødecenteret kan anvendes til interne møder, undervisning og konferencer. Det er muligt at bestille forplejning fra Meyers i mødecenteret.

Det er muligt at leje parkeringspladser på ejendommen og ellers er der gratis gadeparkering i området. Derudover er det muligt at leje arkivplads samt personlige cykelbokse i kælderen.

Beliggenhed

Ejendommen har en attraktiv beliggenhed ved Amager Strandpark meget tæt på motorvejsnettet, City, lufthavnen og forskellige uddannelsesinstitutioner.

Kun 50 m fra ejendommen ligger Femøren Metrostation og på ca. 10 min kan man komme til Kgs. Nytorv. Det tager kun 20 min at komme til og fra Sverige via Øresundsbroen, hvilket danner grundlag for unikke muligheder for virksomhederne i området.

Indenfor få hundrede meter fra lejemålet ligger Femøren samt Kastrup Fort hvilket skaber smukke rammer med grønne omgivelser og mulighed for udendørsaktiviteter meget tæt på klinik / privathospital lokalerne.

Den centrale beliggenhed sikrer en nem og effektiv forbindelse for medarbejdere, patienter og besøgende til virksomhederne. Den centrale placering er desuden med til at tiltrække kvalificeret arbejdskraft til virksomhederne.

Naboerne i ejendommen er bl.a. PostNord, Essilor, Meyers, ZBC, Amadeus, any.cloud, Sysmex Nordic, CEMBRIT, Teleperformance og FLC Tunnel Group North.

Ejendommen er beliggende i det populære område omkring Amager Strandpark, Tiøren og Femøren. Det smukke område er kendetegnet ved at være en blanding af erhvervskvarterer og boligområder hvilket skaber en rolig atmosfære samtidig med det er yderst centralt placeret tæt på Metro, Københavns Lufthavn, Øresundbroen og motorvejsnettet.

Området er bynært og yderst velbeliggende og har de seneste år været igennem en større positiv udvikling, hvilket har skabt fornyet liv og dynamik i området og derved kunnet tiltrække nye unge virksomheder med stort potentiale.

Endvidere er der mulighed for en bred palette af udendørs aktiviteter via områders forskellige sportsforeninger.

Thomas Gottlieb erhvervsmægler

Din ansvarlige mægler

Thomas Gottlieb

Partner, Commercial Real Estate Advisor

Ejendomsmægler & Valuar MDE

Thomas er en progressiv og iderig mægler, som ikke går i seng før opgaven er løst. Thomas lever sig ind i opgaven, som sjældent set og han har et hurtigt øje for ethvert potentiale. Thomas har skabt sig et kæmpe netværk i branchen grundet sine 20 års erfaring, men også for Thomas er som han er. Udover at være ivrig, iderig og en arbejdshest er Thomas på alle måder et utroligt behageligt menneske.