Fakta
Ejendomstype: Detail
Landsdel: Nordsjælland
Areal: 369 m2
Brugerejendom

Hovedgaden 16, 2970 Hørsholm

Investeringsejendom

EJENDOMMEN ER SOLGT Butikken er placeret i populær gågade i Nordsjælland - transaktionen kan udføres som selskabshandel

Ejendommen

Midt på Hørsholm Hovedgade sælges fuldt udlejet butiksejerlejlighed. Butikkens tinglyste areal er i alt 369 m2.

Butikken er fuldt udlejet til en isenkræmmer med fokus på kvalitetsvarer og brugskunst.
Ejerlejligheden er velindrettet med stort salgslokale med flotte parketgulve og to toiletter i stueetagen samt adgang til underetagen.

I en højloftet underetage er der lagerlokale og depotrum samt personalerum med køkkenfaciliteter. Der er elevator til og fra kælder til “kvist“.

Der er nem adgang til gratis parkering på bagsiden af bygningen samt på den modsatte side af gågaden, der kan benyttes af kunder såvel som af medarbejdere.

Butikken er i dag én samlet butik, men kan opdeles i to selvstændige butikker / ejerlejligheder såfremt man ønsker dette.

Hovedejendommen er opført i 1969 i 3 etager og opdelt i ejerlejligheder. Ejendommen blev totalt renoveret og moderniseret i 2007. Butiksejerlejligheden udgør hele stueetagen og har en bred facade med gode udstillingsvinduer. Ejendommen er placeret i den pulserende del af gågaden i Hørsholm tæt på Illums Bolighus.

Ejerlejligheden er afskrivningsberettiget og transaktionen kan udføres som selskabshandel.

Prisen er DKK 6.900.000 og første års afkast er 7,18 %.

Matrikelnr.: 63a HØRSHOLM

Beliggenhed

Butiksejerlejligheden er centralt beliggende i et godt handelscentrum i gågaden, der ligger i forlængelse af Hørsholm Midtpunkt, som er indkøbscentret i den nordsjællandske by Hørsholm ca. 25 km nord for København.

Centret er det næststørste i denne landsdel – kun overgået af Lyngby Storcenter og tiltrækker derved mange kunder til hele gågaden og butikscentret fra de omkringliggende nabokommuner. Der er særdeles gode parkeringsforhold, som er gratis for de handlende. Med flere direkte busruter til og fra København er der gode forhold for offentlig transport.

Der er mange fine butikker med et bredt udvalg af varer samt caféer, Hørsholm Kirke, Bibliotek og Trommen som er et kulturhus i Hørsholm, der tilsammen tiltrækker flere besøgende til området.

Se hvordan vores kompetencer kan hjælpe dig på vores side over erhvervsejendomme til salg.

Peter Goth Engel erhvervsmægler

Din ansvarlige mægler

Peter Goth Engel

Partner, administrerende direktør

Commercial Real Estate Advisor

Peter har gennem hans karriere skabt sig et utroligt netværk inden for erhvervsejendomme og ejendomsinvesteringer i både Danmark og internationalt, hvilket muliggøre at trække tråde, som få mennesker besidder. Herudover er Peter en skarp strateg med en løsningsorienteret forståelse.