Fakta
Ejendomstype: Detail
Landsdel: Jylland
Areal: 15.000 m2
Brugerejendom

Jylland, 8700 Horsens

Ejendomsportefølje

EJENDOMMEN ER SOLGT Salg af ejendomsportefølje med 11 box-ejendomme

Ejendommen

Denne række af 11 veldisponerede box-ejendomme er en unik mulighed for at investere i flere potentialer på en gang. Vi opfordrer potentielle købere til at invester i samtlige ejendomme , men er åbne for muigheden for at dele porteføljen op, hvis investor skulle foretrække dette.

De 11 box-ejendomme består af en række butikker i forskellige størrelser fra 495 m² til 1.594 m² fordelt over hele Danmark, dog primært i Jylland.

Fælles for de mange ejendomme er den lette og effektive administration, hvor attraktive lejekontrakter allerede er indgået med lejerne, som er pålagt vedligeholdelse og med et ønske om at ejendommens udtryk og interiør løbende vedligeholdes og holdes i god stand.

Den samlede lejeindtægt udgør DKK 7.844.209  og med en attraktiv lejerliste er der sikret en solid og tillokkende kundeskare, der skaber solidiet og likviditet hos udlejeren.

Ejendommene er opført for nyligt med nem tilgængelighed fra byernes vejnet, der underbygger de attraktive og velovervejede placeringer.

Se yderligere detaljer i prospektet, hvor vi nærmere beskriver de enkelte box-ejendomme.

Beliggenhed

De geografiske placeringer er målrettet områder og byer, hvor handel og beboelse er nær beslægtet. Box-ejendommene er fordelt over hele Danmark, med en overvægt af jyske byer. De 9 ud af de 11 ejendommen ligger i Jylland mens Sjælland og Fyn har en hver. Fælles for ejendommene er, at de alle ligger attraktivt, trafikalt centralt i befolkede områder.

De store parkeringspladser gør det nemt og attraktivt for kunder at komme til og fra butikkerne og den veletablerede logistik, der omkranser områderne, sikrer liv og handel for både lejerne, virksomhederne og borgerne.

De mange kvadratmeter gør det oplagt at drive detail, hvilket også skaber tryghed for investorerne og sikrer de bedste betingelser for et velovervejet køb.

I et samlet hele er de 11 box-ejendomme en attraktiv investering, hvor køber er sikret en nem administration og gode placeringer fordelt over hele landet, hvor der er hensigtsmæssig risikoafdækning samt en attraktiv samlet startforrentning på 9,1 %.

Se hvordan vores kompetencer kan hjælpe dig på vores side over erhvervsejendomme til salg.

Rasmus Engel - erhvervsmægler

Din ansvarlige mægler

Rasmus Engel

Commercial Real Estate Advisor

Cand.Merc.FSM

Rasmus arbejder analytisk, strategisk og systematisk og tænker ud af boksen, når opgaverne skal løses for vores kunder.