Fakta
Ejendomstype: Erhvervsejendom
Landsdel: Københavns omegn
Areal: 3.405 m2
Grundareal: 8.893 m2
Brugerejendom

Malmparken 10, 2750 Ballerup

Investeringsejendom

Teasertekst

Beliggenhed

Ejendommen er beliggende i Ballerups erhvervsområde mellem Ballerup Byvej og Lautrupgård. Ballerup har de sidste 30 år formået at tiltække store og forskelligartede virksomheder til deres erhvervsområde, og med god infrastruktur er området godt placeret for både transport, administration og produktion.

Bestemmelser for området er fastsat i lokalplan nr. 108. Her vil kommunen gerne bidrage til, at området får et arkitektonisk løft og i øvrigt sikre at området forsat er attraktivt for erhvervslivet.

Erhvervsområdet må anvendes til større serviceindustri, administrations- og fremstillingsvirksomhed, forsknings- og udviklingsvirksomhed herunder uddannelse og tilsvarende offentlige formål m.v.

Ejendommen har den bedste beliggenhed i selve området. Der er busstop direkte foran ejendommen og der er blot 50 meter til Malmparken S-togstation. Derudover er der få minutters kørsel til Ring 4 og motorvejsnettet.

Ejendommen

Ejendommen, som er opført i 1964 med en tilbygning fra 1998, er oprindeligt opført til produktionsformål, men blev ombygget til den nuværende anvendelse i forbindelse med sælgers erhvervelse i 2002.

Bygningerne er opført i mursten med built-up tag på bygningen fra 1964 og en tagpapkonstruktion med hældning på bygningen fra 1998.

Bygningerne fremtræder i generelt god stand både udvendigt og indvendigt.

Ejendommen er netop genudlejet pr. 1.1.2019 til undervisningsformål på en 10-årig uopsigelig lejeaftale med Brøndby Kommune.

Lejer afholder alle indvendige driftsudgifter.

Ejendommens bygning 1 er energimærket D og bygning 2 er energimærket C.

Thomas Gottlieb erhvervsmægler

Din ansvarlige mægler

Thomas Gottlieb

Commercial Real Estate Advisor, partner,

Ejendomsmægler & Valuar MDE

Thomas er en progressiv og iderig mægler, som ikke går i seng før opgaven er løst. Thomas lever sig ind i opgaven, som sjældent set og han har et hurtigt øje for ethvert potentiale. Thomas har skabt sig et kæmpe netværk i branchen grundet sine 20 års erfaring, men også for Thomas er som han er. Udover at være ivrig, iderig og en arbejdshest er Thomas på alle måder et utroligt behageligt menneske.