Fakta
Ejendomstype: Hotel & Restaurant
Landsdel: Bornholm
Areal: 1.086 m2
Grundareal: 17.779 m2

Melstedvej 27 og 29, 3760 Gudhjem

Melsted Badehotel

Gottlieb+Partners hjalp med at sælge et af Danmarks mest luksuriøse badehoteller. Opgaven var kompliceret, da der var 3 parter ind over som skulle blive enige - til dette udførte vi strategisk ejendomsoptimering. EJENDOMMEN ER SOLGT

Ejendommen

Her er tale om 6 enheder, selve hotellet, 3 annexbygninger samt ”Sandhuset”,  med en samlet kapacitet på 19 dobbeltværelser, køkken og restaurant, samt 2 ferielejligheder og et studieværelse (i ”Sandhuset”). Endelig er der en nyere separat bygning til konference- og kursusformål.

Selve badehotellet der er opført i 1932, ombygget i 2001 og løbende vedligeholdt. ”Sandhuset” med ferielejlighederne, er opført i 1728 og ombygget i 1952, og fremstår velholdt og autentisk.
 
Restauranten (i hovedbygningen) rummer 40 -50 gæster og derudover op til 70 gæster fordelt på de 2 terrasser. Hotellet har i højsæsonen en meget høj belægningsprocent, mens konference- og kursusfaciliteterne typisk anvendes i ydermånederne af åbningssæsonen, der hidtil har varet fra maj til september.

Der er således forventeligt et yderligere omsætningspotentiale, dels ved at forlænge åbningssæsonen for hotellet, dels ved at finde anvendelse for kursus- og konferencefaciliteterne hele året, men endelig også ved at øge markedsføringen og lægge sig i ”slipstrømmene” af den generelle positive opmærksomhed og spirende optimisme Bornholm oplever for tiden.   
 

Thomas Gottlieb erhvervsmægler

Din ansvarlige mægler

Thomas Gottlieb

Commercial Real Estate Advisor, partner,

Ejendomsmægler & Valuar MDE

Thomas er en progressiv og iderig mægler, som ikke går i seng før opgaven er løst. Thomas lever sig ind i opgaven, som sjældent set og han har et hurtigt øje for ethvert potentiale. Thomas har skabt sig et kæmpe netværk i branchen grundet sine 20 års erfaring, men også for Thomas er som han er. Udover at være ivrig, iderig og en arbejdshest er Thomas på alle måder et utroligt behageligt menneske.