Fakta
Ejendomstype: Detail
Landsdel: Københavns omegn
Areal: 113 m2

Ordrup Jagtvej 123, 2920 Charlottenlund

Butikslokale i Charlottenlund

EJENDOMMEN ER SOLGT Velegnet til butik, showroom eller liberalt erhverv

Ejendommen

Butiksejerlejlighed beliggende midt på Ordrup Jagtvej i pæn og velholdt ejendom. Butikkens areal er ifølge BBR ialt 113 m2. 

Ejerlejligheden er indrettet med et salgslokale på 37 m² med et par trin ned til baglokalet på 76 m². Butikken har eget toilet. 

Salgslokalet har store facadevinduer og et flot trægulv.

Lokalerne er yderst velegnet til mindre detailhandel, agentur eller liberalt erhverv.

Ejendommen er opført i 1936 i gule mursten og er indrettet med 12 helårsboliger og 2 erhvervsejerlejligheder. Ejendommen er en del af ejerforeningen Jagtparken. 

Matrikelnr.: 5to Ordrup ejerlejlighed nr. 2.

Området

Butiksejerlejlighed beliggende midt på Ordrup Jagtvej, der løber fra Hvidørevej til Jægersborg Alle i det naturskønne Charlottenlund.

Området er tæt befolket og er karakteriseret ved en blanding af boligejendomme med lejligheder og villaer i alle størrelser.

Charlottenlund, der er beliggende i Gentofte kommune har et meget købestærkt publikum.

Din ansvarlige mægler

Jeff Henriksen

Ejendomsmægler MDE

Commercial Real Estate Advisor

Jeff er indbegrebet af; Erfaring, Viden og Resultater. I omegnen af 30 års erfaring med rådgivning, udlejning og salg af erhvervsejendomme fornægter sig ikke. Jeff Henriksen er ’hardcore’ erhvervsmægler og har siden 1993 arbejdet som erhvervsejendomsmægler hos bl.a. Sadolin & Albæk A/S, EDC Erhverv Poul Erik Bech og Danske Erhvervs Mæglere A/S.