Fakta
Ejendomstype: Erhvervsejendom
Landsdel: Nordsjælland
Areal: 3.322 m2
Grundareal: 23.108 m2

Rungsted Strandvej 219, 2960 Rungsted Kyst

Domicil og konferenceejendom i Rungsted Kyst

EJENDOMMEN ER SOLGT Ejendommen er bygget som kongeligt lystslot i 1744 og er beliggende på Rungsted Strandvej med direkte udsigt over Øresund

Ejendommen

Ejendommen er oprindelig opført i 1744 som et kongeligt lystslot af Christian VI.

I 1990 blev ejendommen totalt moderniseret og udviddet med to nye pavilloner, opført med respekt for den oprindelige bygning.

Slotsbygningen har et areal på 1.159 m2 samt en kælder på 236 m2. De to pavilloner er indrettet til kursusformål med 40 hotelværelser samt en række konference- og fællesrum og er på i alt 2.163 m2.

Slotsbygningen er opført i mursten og de to pavilloner i betonelementer. Samtlige bygninger har tegltag.

Der er en fantastisk imponerende have med historiske vingesus tilbage til ejendommens opførelse. Der er gode parkeringsmuligheder på ejendommen. Dele af ejendommen er fredet.

Udviklingsmuligheder

Med respekt for ejendommens fredningsstatus og historie er der forventeligt mulighed for udvikling af 20-30 boliger. Enhederne vil i denne forbindelse primært blive udviklet i pavillonerne samt på skrænterne.

Tidligere udarbejdet projektmateriale kan overtages i forbindelse med en handel.

Ejendommens matrikelnr. er Matrikel nr. 1bl, Vallerød By, 

Området

Ejendommen er beliggende på Rungsted Strandvej med direkte udsigt over Øresund. Bagved ejendommen er et fantastisk grønt område, der strækker sig hele vejen op til Kokkedal Slot og Kokkedal Golfklub. Derudover ligger Rungsted Havn indenfor få minutter

Området er reguleret af Hørsholm kommuneplan 2017 (1.E10) samt lokalplan Sophienberg (82). Der tillades erhvervsformål, kursus-, hotel- og restaurationsvirksomhed samt kontorerhverv og offentlige formål. Derudover tillades opførelse og indretning af bebyggelse til administrationsvirksomhed og liberale erhverv, ligesom der kan gives tilladelse til funktionærboliger.

Planforholdene giver derved optimale vilkår for anvendelse som domicil- og konferenceejendom såvel som kursusejendom.

Rasmus Engel - erhvervsmægler

Din ansvarlige mægler

Rasmus Engel

Commercial Real Estate Advisor

Cand.Merc.FSM

Rasmus sikrer vores kunder et dagligt fokus, i tæt samarbejde med virksomhedens øvrige team, via sin dynamiske tilgang til udlejning og investeringsejendomme. Hans spidskompetencer er beregninger, rentabilitet, business cases, kommunikation & markedsføring.